lørdag 29. januar 2011

Lysere tider

En fin dag med bare 5-6 kuldegrader.

Det er ingen tvil, våren nærmer seg. Dagene er lengre, sola kommer stadig høyere på himmelen. Og her sitter jeg for å oppsummere en fra før fin dag med 6 bamsemums innen rekkevidde. Livet er herlig.

I dag skulle jeg egentlig startet dagen med å oppdatere ultraløpstatistikk for kondis.no, men når jeg så det flotte været bare MÅTTE jeg ta en skitur først. Hadde ikke tilgitt meg selv om det hadde skyet over før jeg kom meg ut. Det ble bare en times tur (hva hælen tåler) - men på kvelden supplerte jeg med "tøff" kortintervall på sykkelen i treningsrommet.

Og der forsvant den siste bamsemumsen med i den glupske kjeften.... kjapt fiksa det der.

Bra med snø på jordene i Fenstad...

Her er jeg i "løypa mi" som går fra trappa i Idrettsvegen 1, diagonalt over fotballbanen til Fenstad FK, og rett ut i løypene på andre siden av riksveg 177.

På ettermiddagen besøkte jeg Stein Frode og Line i "sommerhuset" deres i Odal'n. Da fikk jeg for første gang hilse på "Adel" - schäferen de fikk rett før jul.

1 kommentar:

Stifinneren sa...

Det høres flott ut. Været har vært så som så rundt forbi med alt fra snøstorm til ruskevær har jeg lest. Vi hadde heldigvis sol og 4 grader i går. Det ble derfor en fin tur i skogen.

Du er heldig som kan spenne på deg skiene på trappa hjemme. Herlige bilder du viser. Deilig at det nå går mot lysere tider, og det merkes.

Jeg er nok litt for glad i sjokolade. I helgen kan det nok bli litt mye av det og ostepop og chips, men man skal jo kose seg litt også. Lever sunt ellers.

Fin økt du hadde i går. Jeg håper på lengre turer i skogen når isen forsvinner, selv om det kan ta sin tid. Telen sitter dypt i år.

Ha en fin søndag og god treningsøkt. Her blir det treningsfri i dag.