torsdag 20. januar 2011

Fuerteventura dag 11 av 15 – litt for mye sol

Omsider fikk jeg lest bruksanvisningen til det nye Canon EOS 7D kameraet… og bildet av ”papegøyeblomsten” på terassen vår er det aller første testbildet med den nye dingsen. Kameret er så tungt med 70-200 objektiv at det blir neppe med på sykkelturene resten av tiden her nede. Når jeg kommer hjem får jeg også et 28-75 objektiv som er mer anvendelig på tur.

Jeg visste det ville gjøre vondt i hælen., men jeg trasset meg til en 50 minutters løpetur på stranda tidlig på morgenen. Det er helt fantastisk å løpe på disse nesten folketomme strendene før klokka 8 om morran. Like fantastisk er det ikke at hælen snart er tilbake til smertetilstanden før operasjonene – så jeg må ta en runde med dr.Daljord når jeg kommer hjem.

Så stille og flott er det på Playa del Corralejo en tidlig morgenstund.

 
Vannet som trekker seg tilbake ved fjære skaper et fantastsk mønster i sanden mange steder. Her fra Playa del Corralejo i dag morges.

Utover dagen ble det i overkant mye soling på Gammel’n, og det er et par punkter som åpenbart er i heiteste laget selv nå sent på kvelden. Vi hadde ellers en hyggelig ettermiddagstur ved strandpromenaden i Corralejo sentrum – og maten var av den enkle slaget i dag; Øl og spansk omelett.

Den siste timen før solnedgang rakk jeg en sykkeltur på FV-1 i stemningsfullt lys og minimalt med vind. Samlet trening ble mindre enn to timer i dag altså… men det skyldes delvis furting over vond hæl og delvis ønske om å ”lade” opp litt til de neste tre dagene.

Mot slutten av sykkelturen tok jeg dette bildet fra playaen ved Las Dunas….vakkert!

2 kommentarer:

Stifinneren sa...

Synd at hælen fremdeles volder deg problemer. Jeg la inn en kommentar om det på forrige innlegg. Jeg skulle gjerne sett at du kunne ha løpt på disse fantastiske strendene.

Gleder meg til å se testbildene av kameraet.

Stifinneren sa...

Du verden så fine disse testbildene ble. Bildet av papegøyeblomsten ble virkelig lekkert. Du skal få mye glede av det kameraet.