torsdag 6. januar 2011

Min nye lekekamerat


Canon EOS 7D er min nye lekekamerat som skal testes ut skikkelig på Fuerteventuraferien som starter førstkommende mandag. Det er Kondis som har kjøpt kameraet, men det er altså jeg som skal "leke" med det. Så gjenstår det å se om bildene på kondis.no/romerike og her på bloggen blir bedre enn før.

Testen på lydogbilde.no er i alle fall overbevisende.

På bildet har jeg akkurat fått pakket ut kamerahuset og Sigma 70-200 objektivet (F2.8 II). Et ekstra objektiv med zoomområde 28-75 får jeg i slutten av måneden. Akkurat her på bloggen blir det nok en del bilder fra iPhone og kompaktkameraet også i fortsettelse; øyeblikksopplevelser og bilder fra f.eks. treningsturer.

Mest sykling
Etter søndagens skitur ble det klarere for meg at magesmertene antagelig oppsto under skigåing for snart et år siden. Dermed har jeg holdt meg til syklinga de fire første dagene denne uka (+ snømåking og ei styrkeøkt). I morgen har jeg time hos fysioterapeuten på NIMI - og er jo litt spent på hva det kan ende opp med.

Lett salg
Sist helg annonserte jeg plassen min i Holmenkollen Skimaraton til salgs. Det var i boks på null komma nix, og jeg kunne solgt 10-15 startplasser til på alle henvendelsene jeg fikk. En lykkelig kjøper har omregistrert startnummeret og penga er på konto. Kan hende jeg angrer uka før rennet....

Farvel Thore
I dag var det bisettelsen til Thore Kristensen på Østre Gravlund i Oslo, og en minnestund med venner og familie på Skullerudstua etterpå. Vi var bl.a. 10-12 ultraløpere tilstede, og Gunnar Fæhn holdt en fin liten minnetale på Skullerudstua.

Slike stunder er en brutal påminnelse om å ta vare på dagen i dag.

4 kommentarer:

Stifinneren sa...

Gøy med nytt kamera. Det står høyt oppe på lista mi også.
Artig at du får brukt det i ferien.

Lykke til med timen på NIMI. Håper du får rettet opp i disse mageproblemene snart. Selv får jeg svar på en MR undersøkelse i dag.

Ha en fin helg!

Gammel'n sa...

Takk, Stifinneren. OPDAGET forresten n at linken din til feeder'n min var borte, så jeg har ikkelest de siste innleggene bloggen din (Jeg følger bloggene via feeder og sjekker ikke alltid høyre marg på bloggen min).

Mye flotte bilder du legger ut - bra kvalitet.
Hper du får ositivt svar fra hofte-MR'en i dag.

Mons sa...

Hei Olav. Er svært glad du, og andre fra langløpsfamilien, var til stede og tok farvel med Thore. Hans død gjorde et sterkt inntrykk. Mvh Mons Ø

Gammel'n sa...

Ja, Mons, det er lett å bli tankefull når slikt skjer.
Livet er så skjørt, så vi må nyte det hver dag mens vi kan.