søndag 16. januar 2011

Fuerteventura dag 7 av 15 – første joggetur på stranda

Her skulle det vært et bilde av stranda nedenfor hotellet…. Men bildene fra morgenens joggetur ble slettet ved en glipp. Bildet er fra fjellet mellom Lajares og Corralejo.

Mye sol, trening og en ikke tipptopp skrott må ta skylda for at jeg sov 11 timer sist natt. Nok en dag var den generelle formen bedre enn dagen før, men fortsatt uten at jeg var spesielt opplagt.

Likevel fikk jeg feriens første joggetur, en fin tur før frokost - langs stranda og strandpromeneden mellom hotellet og sentrum av Corralejo. Bare 30 minutter, men følelsen var bra. Ettermiddagens sykkeltur ble litt amputert tidsmessig, siden jeg hadde en avtale med madammen. Det ble en tur på ”bare” 1.40, delvis på grusveien over fjellet fra Lajares til Corralejo.

Turen over fjellet var tung på grunn av stigningene, utrolig hullete vei og ikke minst svært sterk og uberegnelig vind. Noen steder var det så vidt jeg torde sykle der sidevinden nesten rev sykkel’n over ende. Nedover fra fjellet ble det nok en gang Sportsdrikk-shake og nøtteknekkervals… og nå savner jeg sykkelshortsen enda mer. Selv i den sterke vinden er shorts og t-skjorte tilstrekkelig – det har vært helt skyfritt og godt over 20 varmegrader de siste dagene. Jeg elsker varmen, men hadde gjerne sett at det blåste litt mindre – nok til at jeg slapp å tviholde i sykkelstyret hele tiden. Værprognosene viser kraftig vind også i morgen…

Også i dag endte vi opp med buffet på en kinarestaurant, men først hadde vi sett Spurs-ManU på engelsk pub og drukket et stort krus Guinness. Det er veldig mye engelskmenn på Fuerteventura, og masse engelske puber. Vi får vel jakte på noe mere spansk i morra…(?).

Ingen kommentarer: