fredag 8. april 2011

Kniven kommer ikke fram før 29.april

Det ble "bare" en utredning hos Daljord i dag. Men, 29.april kommer kniven fram - i første omgang for et inngrep på den ene siden. Allerede etter 1-2 uker vil vi vite om det er vellykket, og om det må gjøres tilsvarende inngrep også på den andre siden.

Da blir det en sykle-ute-helg på meg. Det er sol og +12C ute nå, så jeg hiver meg på terrengsykkelen kl 16:00. Værprognosene for hele helgen er strålende, så jeg satser på 150-200 kilometer disse tre dagene.
 
Nei, racer'n får stå igjen i garasjen. Slik veiene ser ut nå er det risikosport nok å entre asfalten med terrengsykkelen.

3 kommentarer:

LL sa...

Lite jobbigt att bara få gå och vänta. Men trevligt med en cykelhelg i fint väder! :-D

Anne-Brit sa...

Synd med den forferdelige vinden!

Gammel'n sa...

Ja,LL. Jeg ser fram til å få orden på magen. Jeg kunne fått operasjon allerede neste torsdag, men med alpintur i Trysil sammen med barnabarna dagene etter var det litt dumt. Rett deretter er det 8 dager i Tyrkia, så derfor ble det dagen etter hjemkomst derfra.

Det var skikkelig vind ja, Anne-Brit. Det gikk med en del trær rundt om på Romerike - og jeg valgte klokelig å legge dagens sykkeltrening innadørs. Det er meldt mindre vind lørdag/søndag.