torsdag 21. april 2011

Vår - tussilago - sykkelturer

Hestehoven - eller "Tussilago farfara" - dukker nå opp i veikantene og minner om at det er vår, og snart sommer. Det er den fineste av blomstene - fordi den kommer først !


Nå reiser vi vekk fra Tussilago og de siste snøflekkene for en uke's ferietur til Tyrkia (Alanyadistriktet). Jeg har tatt med ett par joggesko, en løpeshorts og 2 t-trøyer med norske flagg. Er jeg heldig klarer jeg en halvtime jogg hver morgen. Hvis ikke får treninga vente til etter mageoperasjonen dagen etter hjemkomst. Jeg er spent på hvor langt avbrekk jeg får, og om jeg blir løpbar igjen uten ytterligere inngrep.

Pers på Ålandsrunden
De fire dagene denne uka har det blitt fire sykkelturer i nesten maks fart, totalt 156 kilometer. De tre første med terrengsykkelen, men i dag kom jeg til flatt bakhjul (sabotasje?) - og dermed ble det årsdebut med racer'n. Selv i kraftig vind er jeg nå mye stødigere på racer'n enn jeg var i nybegynneråret i fjor... og på den fjerde runden i "Ålandsrunden" satte jeg ny pers på 24.18 (25.01 på terrengsykkelen forrige uke var tidligere bestetid), 47 sekunder raskere enn fjorårets bestetid.

2 kommentarer:

Anonym sa...

God tur ! Håper for din del at kroppen sier JA til en liten løpetur iblant tyrkerne :)

Gammel'n sa...

Takk, Ståle.
Det har ikke blitt noe trening de første 3 dagene - av ulike årsaker. Kanskje i morgen tidlig før hotellbytte ?
Håper du har hatt en fin påske.