torsdag 3. mars 2011

Invitasjon til "Nattmaraton" 18.mars

Jessheim Nattmaraton er et treningsarrangement og ingen konkurranse, og du MÅ ikke løpe en spesifikk distanse. Det skal i utgangspunktet løpes inne på Jessheim stadion, slik vi gjorde 23.november 2009. Vi inviterte til det 2.nattmaraton 10.desember 2010, men det ble avlyst på grunn av streng kulde.


Start 22:00 - Slutt 02:00
Allerede i desember signaliserte jeg at det ble ny Nattmaraton fradag 18.mars - og slik blir det da også med mindre vi får -20C eller kaldere. Start blir kl 22:00 og sluttsignal kl 02:00, men her er det rom for flexibilitet.

500 meter x ?
Jeg var en tur ved stadion tidligere i dag, og der er det mer snø enn jeg har sett noengang. Det er derfor helt utelukket at vi kan løpe inne på banen (det må bli til høsten igjen). Vi løper derfor på gangveien langs Karl Norbecks veg forbi Idrettsparken - 250 meter til vending og tilbake til utgangspunktet 200 meter fra klubbhuset hvor det er toaletter og garderobe. Det er opplyst veg.

Ved å løpe fram og tilbake i stedet for en runde, blir det hele mye mer sosialt. For hver 500 meter er du også tilbake ved utgangspunktet hvor du kan ha drikke og mat etter eget behov - drikke og mat som du selv tar med deg til Jessheim.

Tyvstarte?
Dersom du vil løpe 42 kilometer blir det altså 84 ganger fram og tilbake. Det vi legger opp til er 4 timers løping og ingen spesifikk distanse, selv om vi altså kaller det "Nattmaraton". I det første Nattmaraton løp de 9 deltagerne mellom 33 og 60 kilometer (sjøl løp jeg 43 kilometer, i år blir jeg kanskje bare tilskuer). Hvis du sterkt ønsker å løpe 42 kilometer og tror du trenger mer tid enn 4 timer, kan du få lov å tyvstarte. Garderoben åpnes senest 21:00.

Bankett på "On the Run"
Esso har døpt om mange av stasjonene sine av hensyn til oss langdistanseløpere, og hva er de mer natulig enn at vi samles etter løpinga på "On The Run" i lyskrysset nedenfor stadion. da blir det litt nattlig skravling, en kopp kaffe og noe å bite i for de som vil.

PÅMELDING
Jeg har en liste på 10-12 løpere som har meldt interesse for Nattmaraton. Disse mailes separat. Alle som vil være med bør melde fra til meg på email oengen@broadpark.no i tilfelle endringer eller avlysning. 


Deltagerne på Jessheim Nattmaraton i 2009

2 kommentarer:

Gammel'n sa...

Pr. søndag kveld (6.mars): 10 påmeldte

LL sa...

Låter ju jättekul! Synd att det är så långt dit!