søndag 20. mars 2011

Sykling, Queens, brylluppsdag og målshow

Det ble en fin helg – selv om magen har vært vond etter fredagens løpetur under ”Nattmaraton” på Jessheim. Det ble to timer på sykkelsetet i går og nye to timer i ettermiddag. Nå ganske snart blir det så enda en to-timer sammen med fotballsendinga på TV2.


Det var 29-års brylluppsdag i går, behørlig påpekt av madammen, men i disse PC og iPhonetider er det jo uansett lett å bli minnet på slike viktige begivenheter. Dagen feiret vi med å spise en bedre biffmiddag på en lokal restaurant før vi reiste til Oslo og Queensmusikal i Folketeateret.


Queensmusikalen så jeg også i London for 6 år siden, og det var ikke mindre heftig å se den fra første (!) rad i Oslo. Imponerende prestasjoner av de norske artistene – og skikkelig trøkk hele veien. Å sitte på første rad var som å sitte rett på basskassene, og avstanden til masse vakkert skue var helt okey.

Søndag ble det mye sport på TV og mye av det fra sykkelsetet i treningsrommet…. En kjekk dag der skiidetten ble avløst av LSKs nedsabling av Stabæk i Telenor Arena – og der Lørenskog vant en ny kamp i Ishockeysluttspillet (leder 2-1 i kamper mot Stavanger). Det spørs om ikke både Åråsen og Lørenskog Ishall må avlegges besøk ganske snart….

Det verste med LSKs 7-0 var at jeg innvilget meg to bamsemums for å feire det første målet, det andre målet, det tredje målet og også de fire siste målene. Til neste kamp blir det bare én bamsemums pr mål!

Ingen kommentarer: