søndag 6. mars 2011

"Gutta på (Nordseter-) tur" for 12.år på rad

Hyttebilde fra en tidligere guttetur...

Denne helgen ble tilbragt med gode venner på Nordseter, på ei hytte i Grøtåshaugen. Vi var fire Fenstadkarer på guttetur for 12. året på rad - og nå snakker vi om fire "alminnelige karer", dette var ingen treningssamling. Kortspilling med nogo attåt på kveldstid (hvor lege er det kveld, når er det natt?) hadde som alltid en høy stemningsfaktor, men jeg tror spesielt Rolf jukset - han knuste meg jo i Amerikaner.


Rolf, jukset han i kortspill?

Nåja, det ble én eller to skiturer på alle, men jeg var usosial nok til å gå skiturene i mitt eget tempo. To korte turer (17 kilometer) i ei kupert løype der det gikk 15 minutter raskere søndag enn lørdag. Lørdag blåste det en del slik at jeg måtte slite med både litt fokksnø og rusk som blåste ned i  sporene og la seg i smøringa. Det ble med andre ord veldig trått. Søndag var det flotte løyper og samme fine sol som dagen før.

Løypene på Nordseter er som vanlig nykjørt og flotte !

At jeg ikke la inn lenger treningsturer skyldes delvis en mørbanket skrott etter forrige søndags "fallesyke" - og delvis at jeg MÅTTE følge med på både 3-mil og 5-mil på TV. Det var ikke til å unngå at man ble påvirket av det som skjedde i Kollen, der både resultater og TV-bilder (folkelivet langs løypene) var fantastiske.

Dette var første uka i år med mindre enn 10 treningstimer (4 timer på sykkel + 3 timer på ski), men årssnittet er fortsatt 11,5 time pr uke. Ryggen og venstre legg er ennå vond etter forrige søndags kollbøtte på ski i Østmarka, men det er mage og hæl som likevel opptar meg mest. Om to dager skal jeg til naprapaten min for at også han skal vurdere og eventuelt behandle magesmertene (som jeg merket på slutten av skiturene).

3 kommentarer:

Anne-Brit sa...

Grøtåsen ja, det er ca 2,5 km unna hytta mi! Den ligger ved Reinsvann, tett ved skiløypa til Pellestova. Et flott terreng både sommer og vinter!

Gammel'n sa...

Jaha, der har jeg løpt og gått på ski forbi maaaange ganger. Akkurat denne gangen (første gang) gikk jeg bare i skogsløypene nedenfor Nordseter, men løypa rundt vannet om Reina og Pellestova er vanligvis "kortrunden" når jeg går på ski der oppe.

Anne-Brit sa...

Du får stikke innom til en drikkepause en gang det passer slik! Bjarne og jeg prøver å være der så ofte vi kan!