lørdag 23. oktober 2010

Skreddersøm, kapittel 2

Etter skistrikktreninga i dag var det på tide å pakke ut hælen... for å se om såret var bedre enn den blodige bandasjen tydet på. Det var den heldigvis. Etter litt vasking åpenbarte Daljords skreddersøm seg - og alt tyder på at operasjonen har gått veldig bra.

Akkurat som forrige operasjon på venstre side av samme hæl, kommer operasjonssåret i konflikt med skoenes hælkapper, så det virker lite sannsynlig at jeg får løpt noe før i midten av november.

Men...allerede i morgen skal jeg prøve å erstatte skistrikktreninga med trimsykkelen - jeg får stive opp hælen godt på forhånd.

5 kommentarer:

smokemonkey sa...

En skikkelig mandig skade dette her! På nivå med malaria og en utslått tann :) Rask restitusjon for deg!

Gammel'n sa...

hehe.... jeg vil helt klart foretrekke dette foran både malaria og en utslått tann.

Det rare med de små skadene er likevel at det noen ganger tar så forbasket lang tid å bli kvitt dem.... Det er jo ikke skaden som er det største problemet, men det du går glipp av på grunn av den.

Anne-Brit sa...

Ai,ai, ser litt vondt ut. Ikke godt å presse denne foten ned i en trang sko tenkerjeg

Immulf sa...

lykke til gammern! Er jo masse innendørs kondisjonsapparater du kan bruke på sokkelesten! Ellipsemaskin, hvis du har tilgjengelig.

Gammel'n sa...

Ja Immulf, dersom dette blir mer langvarig må jeg enten besøke helsestudio hvor apparatene er flere eller anskaffe f.eks. elipsemaskin til mitt eget treningsrom.
Så forresten omtale i bladet "Birkebeineren" i dag om en "Stakerulle" til fornuftig pris. Det hadde vært noe for meg som ikke føler seg helt trygg med rullski på landeveien, og kuttet ut det for noen år siden.