søndag 12. september 2010

Feiring 12-toppers

LINK TIL TURBESKRIVELSE LENGER NED (8 SIDER pdf)Hvilken herlig dag, med hyggelig selskap og utfordringer og drømmevær. Jeg snakker om Feiring 12-toppers som Gunnar "Trailrunner" Fæhn og jeg gjennomførste forrige lørdag.

Turpostene på de 12 toppene over 600 meter i Feiring er nytt av året, Jeg har kopiert postene og kartene for Feiring IL, og bare MÅTTE ta disse på én dag. Da er det fint å ha en venn som Gunnar som også elsker slike utfordringer.

Og... du er nødt til å like løping i ville terrenget for å bli med på noe slikt. Løp som Nordmarkstraver'n og UltraBirken blir som motorvei i forhold, "Råskinnet" er vel det nærmeste du kommer de forholdene som møtte oss på store deler av turen.


Siste av de 12 toppene, Skreitoppen 698 moh.

Inntil nå hadde ingen tatt alle postene på én dag til fots, så det var greit å sette en standard for dette. De 10 timene vi brukte skal i alle fall ikke skremme noen... selv bør vi kunne klare dette to timer raskere med smartere veivalg og ikke minst nå som vi er litt kjent i terrenget - dette var helt nytt land for begge.

REFERATET MED BILDER FRA TUREN BLE PÅ HELE 8 SIDER.
Det har jeg lagt ut som pdf-fil i stedet for å ha et eviglangt blogginnlegg, og du finner det HER

Bjørn Hytjanstorp møtte oss på slutten, og har laget
denne filmsnuttenProfilen, 1900 høydemeter totalt

Ingen kommentarer: