lørdag 25. september 2010

PACEMAKER

Kona skvatt litt da hun så at jeg hadde fått startnummer for Oslo Maraton i morgen med PACEMAKER på nummeret. Hun ble mer beroliget da hun så at det også sto FARTSHOLDER, og at det engelske ordet ikke indikerte noe om hjertetilstanden min.

Jeg har fått spesialstartnummer som altså viser at jeg er fartholder for 2-timersløperne på halvmaraton. Det er Kondis som organiserer dette, mens Nike sponser ordningen. Det betyr en hyggelig pakke med løpesko (Lunarglide2), 2 fine funksjonstrøyer og shorts. Det hele går i Romerike Ultraløperklubbs farger; gult og svart... det gjør ikke noe :-)

At jeg etter gårsdagens treningstur igjen plages med magesmertene stresser meg litt, men samtidig var det en grei bekreftelse på at ting ikke er som de skal være. Jeg har merket plagene bare 3 ganger på de siste to ukene, alle etter løping på asfalt. Jeg trodde kanskje jeg kunne avbestille timen på NIMI førstkommende onsdag for å sette en kortisonsprøyte, men nå bør jeg nok følge opp den likevel.

Akkurat nå gleder jeg meg bare til å være sammen med tusener av andre løpere i Oslo's gater i morra, og deretter blir det noen øl med gode venner på Druen eller et annet sted.

2 kommentarer:

Espen - www.mosjonisten.com sa...

Kult!
LYkke til i mårra! Gleder meg mest til øl og mat selv, om jeg ikke drar på druen så blir jeg sikkert på "druen" ivertfall =)

Gammel'n sa...

TAKK UNGE MANN.
Det er litt deilig dette å være Fartsholder i treningsfart...ikke noe press, bare veldig moro.

Lykke til på helmaraton... det lave startnummeret (40) forplikter, det er seeding og betyr at du er ventet på 40.plass totalt :-)