tirsdag 16. juli 2013

Skogstur i "Gunnarrunden" fra Algarheim

Blåbæra er moden, namnam...
 
 
"Gunnarrunden" starter på trappa hos Gunnar Trailrunner Fæhn på Algarheim og går i mest flatt terreng i skogene øst for Jessheim. Noe er på sti - og noe prøver Gunnar å få til å bli sti, med andre ord en hel del løping offroad (egentlig offsti). Det er lite kupering, men likevel mye utfordrende og morsom terrengløping - og her er Gunnar i sitt ess... flere ganger i uka løper han treningsturene sine i skogen utafor husveggen.



Det er alltid veldig hyggelig å løpe med Gunnar, og i skauen er vi mest for oss selv - vi så vel to trimmende jenter i løpet av de 90 minuttene vi løp. En flott tur i passelig treningsfart der Gunnar på forhånd antydet 1:30, men klokka mi stoppet faktisk på 1:29:59. Nå forstår jeg hvorfor han skrudde opp farten den siste kilometeren, luringen.

Sti???
 
Her var det flott sti!
 
Gunnar, drikkestopp
 
Ti på Topp Romerike
Ellers brukte jeg en del tid i går og i dag på å planlegge et "Olav-alt-på-en-dag" stunt førstkommende lørdag. Da skal jeg besøke alle toppene på "Ti på Topp Romerike" ... bedriftsidrettskretsens fine toppturopplegg for 2013. Mer om dette i morgen... etter en liten test-topp sammen med lokalavisa.
 

Ingen kommentarer: