lørdag 5. november 2011

Mens jeg venter på å løpe...

Etter en uke med forkjølelse og rett etter det en ny kortisononjeksjon, er det litt puslete treningsintensitet om dagen. Hadde selvsagt treningsopphold den uka jeg var forkjølet, og nå skal jeg ta det rolig etter kortisonbehandlinga. Det betyr sykling - og ingen jogging eller styrketrening til etter helgen. Så mens jeg venter på å få løpe igjen..... sykler jeg.

Dagens sykkeløkt var med herrelandskamp i håndball og kvinnenens cupfinale i fotball på TV. Ikke så spenstige opplevelser noen av delene, så jeg satser på friskere takter når jeg sykler til Ålesund-Brann i herrenes cupfinale i morra.

Skigåing er plan B
Treninga framover blir forhåpentligvis løpsfokusert. Det vil si fokus på å komme skikkelig i gang med løpinga igjen, noe som helt sikkert vil medføre liten total treningsmengde de neste ukene og månedene. Forsiktig progresjon i mengde, deretter forsiktig progresjon i fart... Dersom det ikke funker OK med løpinga, blir det desto mer fokus på skisesongen, men det er i utgangspunktet bare plan B.

Bursdagsønske
Allerede tidlig neste uke vet jeg mer hvordan dette kan komme til å utvikle seg... starter med lett jogg igjen fra mandag. Da kan man jo bare lure på hva jeg ønsker meg mest av alt på bursdagen (mandag det også). Harde pakker, myke pakker eller smertefri løping?

5 kommentarer:

Anne-Brit sa...

Smertefri løping må jo være det støste ønsket! Men skigåing blir det nok en stund til ser det ut til.
Beundrer at du klarer å motivere deg til slike sykkeløkter inne, må innrømme at det høres litt kjedelig ut. Men sikkert super trening

Gammel'n sa...

Hei på deg.... fint vignettbilde forresten - flink fotograf og/eller sprek dame :-)

Jeg kommenterer ikke så ofte på siden din, men følger jo med. Må jo si at jeg misunner deg og Bjarne turer som den i Ringnesmarka i går... håper snart å være klar for slike turer igjen. Da får jeg henge meg på i "gul løype" en gang.

Det er jo nettopp tanken på senere løpeturer i fortrinnsvis skog og mark som er den største motivasjonsfaktoren for kjedelig trening som den på sykkelen i går. Så super trening vet jeg ikke om det er, men veeeldig mye bedre enn bare å sitte og vente på å bli løpbar.

Utsiktene for snø og skiføre er mildt sagt dårlige, ja. Håper det bedrer seg i Trysil, på Sjusjøe eller Hedmarksvidda etter hvert.

Anne-Brit sa...

En kombinasjon kanskje? I hvert fall bra bilder! Ja, det hadde vært moro om du ble i så bra løpeform at du kunne bli med rundt i den "gule"

Pål Simonsen sa...

Hei Olav.Håper INDERLIG du snart kan løpe smertefri igjen.Savner deg i miljøet.Takk for den flotte jobben du gjør for kondis og Ultra klubben vår.P.S.Endelig kom jeg med i Norseman.Underenes tid er ikke forbi.

Gammel'n sa...

Takk Pål.
Jeg gjør et nytt forsøk på å komme i gang igjen i morgen. Jogget 10 min i dag, og satser på 30-minutters økter de kommende dagene.
Jeg tenker også å jogge med bakerst (!!) i Vinterkarusellfeltet fk lørdag, så da er jeg jo med igjen :-)

Gratulerer med plass i Norseman. Jeg har flere venner som bommet på det nåløyet. Det er jo snart vanskeligere å komme med i enkelte konkurranser enn det er å fullføre konkurransen.