lørdag 7. august 2010

På (vinglete) tur med Racer'n igjen


Bjørn Hytjanstorp tok dette bildet av meg på Jessheim halvveis på dagens sykkeltur. De karene på de andre syklene var ikke sammen med meg....

Det var lenge siden forrige tur på smale dekk, og hadde purken sett meg måtte jeg nok ha blåst både en og to ganger. Det ble en del vinglete sykling... enten det var for å unngå sprekker i asfalten, eller jeg skulle hente opp drikkeflaska, klø meg på leggen eller andre aktiviteter som medførte brå svinger eller én hånd på styret. Disse bevegelsene var alt annet enn kontrollerte... huff, håper det blir bedre med mer trening og før jeg blir bilmat.

Egentlig er det litt morsomt å sykle, siden man rekker over ganske store området på en enkelt treningstur. I dag gikk turen i flott vær via Eidsvoll, Dal, Jessheim, Kløfta og Vormsund. 76 kilometer, så vidt over tre timer... en ganske snill treningsøkt.


Bjørn og Ole Henrik hadde vært på Dragracingstevne på Gardermoen Raceway, så det passet å ta en liten prat på Jessheim slik at jeg kunne få igjen sportsbrillene mine som Bjørn hadde passet på etter at jeg la dem igjen på et løp i juni. På bildet etterfyller jeg drikkeflaska mi med litt av Bjørns kildevann, turen takk.

2 kommentarer:

K2 sa...

Bra kört, motorcyklisterna verkade ha svårt att hänga med! ;-)

Gammel'n sa...

Lett match !!