fredag 13. august 2010

Erik klarte det !!


I går klokka 19:06:45 klokket jeg av Erik Nossum i det han klasket hånda i Lindesnes Fyr 42 døgn og 9 timer etter at han løp ut fra Nordkapplatået.

Jeg ville gjerne ha med begivenheten og også gjerne løpe de siste kilometerne sammen med han. Kom litt sent avgårde fra jobb, men etter noen timer i bil rakk jeg såvidt 2 kilometer sammen med Erik og følgesvennene på det tidspunktet, Vera og Marit.

ERIK'S DRØM REALISERT
Så sent som i mai 2009 - da Erik og jeg løp fra Oslo til Fagernes - var dette en drøm, men jeg hadde ikke ventet at det skulle realiseres allerede nå. Jeg er mektig imponert både over det fysiske og over at han holdt hodet kaldt da logistikken holdt på å gå over ende.

MIN DRØM...?
Jeg ble ytterligere inspirert til å finne på et eller annet eget stunt... men det må vente til jeg pensjonerer meg.

På kort sikt må hælen bli helt bra.... fortsatt er det litt vondt i operasjonssåret bak på hælen som skaper irritasjon ved løping utover 30 minutter. Det meste er grodd - det går riktig vei. Når hælen er bra kan jeg drømme videre; om 100 miles, om 24-timers og ikke minst om et eller annet pensjoniststunt....Fædrelandesvennen TV var altså på plass, innslaget ser du HER

Lindesnes Avis : Her skriver han historie

Sjøl oppsummerte jeg litt på kondis.no: Triumferden mot Lindesnes
Her er jeg sammen med Erik, Vera og Marit en kilometer før målgang på Lindesnes. (alle foto Bjørn Hytjanstorp).

2 kommentarer:

Stifinneren sa...

En utrolig bragd. Det er bare å ta av seg hatten.
Håper du blir god i hælen igjen snart.

LilleReisende sa...

Dette står det stor respekt av!