søndag 15. august 2010

6 dager til 6-timers


Det drar seg til; om 6 dager arrangerer vi det første ROMERIKE 6-TIMERS. Når nettpåmeldingen avsluttes akkurat nå er det 90 påmeldte. Litt færre enn jeg håpet på forhånd, men med 10-15 etteranmeldinger er vi på samme nivå som Eidsvoll 6-timers de to foregående årene.

Uka som kommer blir det ikke tid til mye annet enn jobb og 6-timersforberedelser.

UTÅLMODIG - VIL LØPE MER
Etter 68 løpekilometer forrige uke var det meningen å trappe løpinga ytterligere opp denne uka. Men, jeg velger å være litt forsiktig inntil siste del av skorpa er borte fra såret på hælen... det går tregt og jeg er utålmodig. Altså mest sykling ennå en stund. De siste tre ukene har jeg skrapt sammen 102 løpekilometer og 598 kilometer på sykkelsetet i tillegg til 3 halvtimer styrke/streching.

FIN SYKKELTUR I DAG
Dagens 3-timers sykkeltur gikk i 25 herlige varmegrader tur/retur et sted øst for Skarnes. Nesten 4 mil i motvind (god trening) og deretter like langt i medvind (morsomt). Jeg takler smale dekk og nærgående trafikk stadig bedre. Jeg er også mindre feig i utforkjøringer og bremser ikke selv om farten overstiger 50 kmt. På ei slette ved Runni (Årnes) presterte jeg til og med å få utslag på "Din fart" skiltet som viste 31 kmt.

3 kommentarer:

Frode sa...

Hei Olav.
Skulle gjerne vært med på 1-timersløpet, det frister, men "dessverre" skal jeg på familietreff på Sjusjøen til helgen.

Lykke til med arrangementet og fortsatt god bedring med hælen og løpingen.

Gammel'n sa...

Takk Frode.

Du får kose deg på Sjusjøen, og heller prøve deg på Norgesrekorden på 1 times løp senere(Bjarne Huseklepp 19.278 meter fra 1978).

Ellers leste jeg den fine hyllesten din til Erik Nossum, tipset han om saken i dag).

Frode sa...

Norgesrekorden ja.... den var god! :-). Men PERS hadde jeg kanskje klart (siden jeg aldri har løpt denne distansen før..)

Ser at du var tilstde og hyllet Erik LIVE på de siste kilometrene. Kjempeartig !