søndag 10. januar 2010

Skiuke ble mølleuke

Planen var å gå på ski hver eneste dag denne uke, akkurat som på årets tre første dager. Det skjedde definitivt ikke; Det ble daglige korte mølleøkter i stedet, alle dager var det -21C eller kaldere ute.

Hadde det ikke vært for hælskaden kunne jeg løpt lengre turer på mølla, men inntil videre må jeg nøye med med korte løpsøkter dersom jeg noengang skal bli bra i hælen igjen. Fredag var jeg omsider hos naprapat, og allerede etter første behandling er jeg mer optimist. Jeg kunne umiddelbart øke fra halvtimes til timesøkter på mølla uten alt for mye hælplager.

Jeg har fått noen øvelser jeg skal jobbe med, og om en uke er det nytt naprapatbesøk. Dersom det blir skitemperatur igjen (håp om det fra i morgen) skal nok det meste gå rett vei....

Året startet altså med tre skidager og deretter syv mølledager (4 av dagene med korte styrketreningsøkter i tillegg), dvs trening hver dag i år (men bare 13,5 time). Håper på mer omfattende trening den påfølgende uka...

Nå skal jeg forøvrig røske opp litt i treningsrommet. Mølla beholdes, men de to treningsapparatene skal vekk for å gjøre plass til sykkelrulle eller ergometersykkel samt ei skikkelig turnmatte. Reise-TV'n skal byttes ut med større veggmontert flatskjerm. Styrkeapparatene brukes alt for lite til at det er noe poeng å beholde dem. Aktuell styrke-/spensttrening for meg går mer på øvelser jeg ikke trenger disse apparatene til.

2 kommentarer:

Anne-Brit sa...

Så heldig du er som har et slikt flott trimrom i kjelleren!

Gammel'n sa...

Ja, det er fint med kjeller - som gir mange muligheter. Kjeller (les; innholdsrikt hus)og stor garasje er "kjekt å ha" for oss som har litt mer enn middels mengde sportsutstyr.
Vurderte blokkleiglighet da jeg flyttet fra Eidsvoll for noen år siden... det var jeg IKKE klar for ennå :-)