søndag 24. januar 2010

Ombygging av treningsrommet

Mølla har fått en ny venn....

I dag innledet jeg ombyggingen av treningsrommet med å demontere og fjerne styrkeapparatene (som videresendes til barn/barnebarn) , og i stedet installere en ny trimsykkel, stepbenk, turnmatte og balansebrett.

Dermed får jeg et litt mer funksjonelt treningsrom enn tidligere, siden mølla i praksis har vært det eneste jeg brukte. Lett styrketrening kan jeg drive uten apparater, og planen er å gjennomta gamle dagers sirkeltrening en gang eller to pr uke nede i treningsrommet.

Jeg har hatt en travel søndag med bl.a. 10 timer jobb (!!) - så innen demontering og montering på treningsrommet var fullført var søndag blitt til mandag. Dermed fikk 30 min testsykling holde - og det flotteste var at sykkelen er tilnærmet lydløs. Det jeg derimot ikke likte, var setet som tydeligvis var tilpasset amerikanske tungvektere. Jeg må se om jeg får tak i et smalere sete.

Neste prosjekt er å bytte ut reise-TV'n med en LED-TV på veggen, samt sette inn skap til sko- og treningstøy . Da får jeg også frigjort plass i naborommet der jeg har planer om å oppgradere bad, vaskerom, badstua.

5 kommentarer:

AndersT sa...

Heldig som har så stort trimrom. Jeg hadde kjellerstua med god plass før, men nå har datteren overtatt det rommet. Nå har jeg hennes gamle lille rom med andre ting som tar plass. Det blir fort varmt, så vifta må på og vinduet opp. Men jeg klarer meg bra med mølla de få gangene jeg bruker den. TV har jeg også og CD-spiller.

ultrafrykholm sa...

Kan du ikke legge ut en video når du bruker turnmatta...helst dersom du har på deg rosa trikot og et lite skjørt.... Hadde vært spennede å se deg i rytmisk sportsgymnastikk:-)

Gammel'n sa...

La meg heller kalle det liggerunderlag!

LilleReisende sa...

Ha ha.. jeg har rosa trikot til utlån pappa! ;-) Når jeg kommer hjem fra Asia blir det trimrom hjemme også!

Gammel'n sa...

Jeg gleder meg til å prøve den rosa dingsen... Ole kommer til å bli stolt hvis han ser fatter'n i den.

Trim ja, får du trimmet noe der nede? En kamerat jeg var på skitur med i dag kommenterte din 4-dobbelte vinterkarusell, han er imponert over innstillingen din!!