lørdag 30. mai 2009

Sykkeltur på landet - fin alternativ treningSelv om hobby nr 1 er å løpe langt - og lenger enn langt - kan det være lurt å bryte opp løpetreninga med alternativ trening, f.eks. sykling nå på sommeren. Syklinga i seg selv er bra trening, og når man bor på landet som meg er det også kort vei til lite trafikerte veier og ikke minst skogsbilveier.

På en varm og flott dag som i dag - 25 varmegrader og sol fra skyfri himmel - får man både trening og naturopplevelser på samme tid. Det er jo ikke til å komme fra at naturen de fleste steder er som vakrest når været er flott.

At ormen også liker seg i sol og varme var denne krabaten et eksempel på, den lå midt i veien er stykke inn i skauen langs Kampåvegen i Fenstad. Også elgen var sløv i dag; når jeg kom syklende var det plutselig en elg ganske nær veien som skvatt så fælt at han knakk en masse småbuskas da han stormet til skogs. Disse to eksemplene forteller jo også at det ikke er alt for mye trafikk i dette området...

Nedenfor noen bilder (mobilkamera) fra dagens tur, det første fra Ålandsveien (mellom der jeg bor og skauen), de andre fra Kampåa / Kampåvegen:Ingen kommentarer: