onsdag 17. februar 2010

New look, naprapatmishandling og fin skiturI dag tok jeg endelig skrittet fullt ut - til frisørens fortvilelse insisterte jeg på 12 mm max over hele skallen (det måtte bli "max", siden det noen steder ikke er noe - hår altså - i det hele tatt). Altså har vi Gammeln i new look og tilsynelatende med mer utstående ører enn noensinne, i beste Obama-stil.

Om det var fordi han ikke likte min nye sveis skal være usagt, men naprapaten var om mulig enda mer brutal enn noengang tidligere (ringer ambulanse hvis det blir verre neste gang) da jeg rett etter frisørtimen var innom for å jobbe litt mer med hælplagene mine. Han løper maraton, og var kanskje redd for at jeg med betydelig redusert luftmotstand skulle bli en trussel i innspurten. En halvtime forbedring er kanskje litt vel mye å forvente av "nestenblankskallen".

Treningsmessig tar jeg det litt forsiktig fram til lørdagens Grenaderløp, men en 15 kilometer i flotte løyper rett ut fra hagan til Gunnar F på Algarheim var dagens positive treningsopplevelse. Det er fantastisk å gå i så flotte løyper i et område jeg tidligere aldri har vurdert som skidistrikt. Nå er det bare supert der også.

45 min på sykkel mandag og 45 min på ski i går kveld er uka's øvrige trening så langt. Men altså... dagens mest minnerike opplevelse er den nye sveisen :-)

4 kommentarer:

Anne-Brit sa...

Du ble kjempe fin! Men litt kaldere blir det nok.

Gammel'n sa...

hehe, Takk.
Det blir nok 2 luer i kaldværet som er meldt på Grenaderløpet lørdag.

Adelheid sa...

Obamalook er in, vettu ;)
Lykke til på lørdag og håper det går bedre med skaden. Grenaderløpet er ikke for pyser sier ryktene...

Gammel'n sa...

Takk Adelheid... ser på bloggen din at du har mange fine skiturer og flott progresjon som skiløper.

Ryktene har selvsagt rett. Jeg gikk forresten Grenaderløpet i 1988 (det ene året distansen var 100 km)... så det er ikke debut i rennet.