søndag 18. oktober 2009

Bryllup på Jæren

Det ble en treningsfri dag i går - av det 100% frivillige slaget. Konas nevø, Jan Kjetil, giftet seg med sin Charlotte i Klepp kirke - og vi var både der og på festen på Jæren Hotel (Bryne) etterpå.
Det vi si; helt treningsfri ble det dermed ikke. Junior (Ole altså) og Rikke skal jo forhåpentligvis følge etter med sitt eget giftermål - jo før jo bedre mener vi gamlingene. Dermed kunne vi jo både ungdommene og vi som blir involvert i arrangementet (fruen og meg sjøl) suge inn inntrykkene og lære hvordan dette skal gjøres.

En lykkelig Charlotte like etter at seremonien i kirken var ferdig.

Det var et flott bryllup, det var en flott miks av venner og familie, det var et fantastisk høstvær, det var en fin stund i kirken, det var en flott fest, det var nydelig mat, der var en smågal tryllekunstnertoastmaster, det var smil og gledestårer og det var rikelig anledning til å bli kjent med mennesker man tidligere ikke hadde møtt.Både på nedturen og hjemturen med Norwegian opplevde vi at vi kom fram før ruteplanen, og ikke minst hjem søndag var jo det kjekt, for dermed rakk jeg en fin intervalløkt i terrenget før det ble mørkt. Dette året har forresten vært mer enn spesielt med tanke på antall 50-årslag, 60-årslag, bryllup, konfirmasjon... og ytterligere tre 50-åringer skal feires før nyttår. Samlinger med gode venner og familie er en luksus man aldri får for mye av... og da er slike begivenheter viktige påskudd til å sette av tid til dette i en ellers travel tilværelse.

Så er vi spent på om Rikke og Ole er neste par ut (?). De ble åpenbart inspirert av å være med på Charlotte og Jan Kjetils bryllup.

Et ganske normalt bilde av Rikke, Ole og Gammel'n !

Flere bilder på Picasa:
Charlotte og Jan Kjetill Halvorsens bryllup

5 kommentarer:

Espen sa...

haha! Det "normale bildet" var helt rått! Morsomt :)

Gammel'n sa...

Takk Espen.... jeg er en gladgutt som deg - og prøver også å påvirke omgivelsene i samme retning.

Morsomt å lese om Hytteplanmila på bloggen din - jeg kjente meg igjen fra gamle dager. Like viktig å ha det moro som å oppnå gode tider...selv om det ofte betyr at resultatet KUNNE vært litt bedre.

Espen sa...

Jeg er ikke veldig glad i å løpe 10km men Hytteplanmila er veldig morsomt pga løypeprofilen. Løypa starter jo i med utfor bakker slik at de to første km tidene blir sinnsyke, før man blir satt på plass av den hardeste kilometern. Løypa er igrunn ganske flat og lettløpt, men man er alltid helt tom når man kommer i mål. HELT TOM. Artig løp du må teste til neste år hvis du ikke har løpt den før. Veldig sosialt! Sjekk kondisforumet ang alt skrytet arrangementet får.

LilleReisende sa...

Ble det noen dans med brura?

Gammel'n sa...

Nei, det ble ingen dans med brura. Det var kanskje feigt av meg, men det var sjelden mer enn 2 par på gulvet samtidig - og dermed var det masse oppmerksomhet på oss som surra rundt på gulvet.
Siden jeg er så beskjeden holdt jeg meg da til mer jevnaldrende damer :-)