mandag 6. juli 2009

Fine dager på Aspøya - klar for St Olav Ultra

Det har vært en flott første ferieuke med strålende sol og varmt vær hele tiden. Først noen dager hjemme i Fenstad, de siste tre dagene hos venner på Aspøya ikke langt fra Kristiansund.

Bildet er tatt fra terassen til Birgit og Olav, som vi besøker på Aspøya. Flott utsikt - og flott natur også ellers rundt på øya - som jeg har utforsket på lange treningsturer i går og i dag.

Med 12 dager mellom Kristins Runde og St Olav Ultra ble det en vanskelig balansegang mellom trening, restitusjon og pleie av løperkne. Det ble sykling de tre første dagene, og rolig løping hver dag etterpå. Jeg har ikke merket noe til løperkneet, men ble merkbart sliten på slutten av dagens langtur (1.45). Nå er det tre dager til start i Åre... og jeg må nok hvile bena de neste to dagene.

Samtlige treningsøkter de siste 8 dagene har foregått i bar overkropp, det har vel aldri skjedd tidligere. Finværet er slutt på Østlandet, men her på Mørekysten er det strålende vær fortsatt. Det er meldt gråvær og noe byger de to dagene vi løper mellom Åre og Levanger, det skal jeg vel alltids tåle...

Ingen kommentarer: