mandag 3. september 2012

Så er årets Romerike 6-timers historie

MENS LØPET PÅGÅR HAR JEG MANGE OG FLINKE HJELPERE, SÅ DA BLIR DET TID TIL LITT FOTOGRAFERING FOR KONDIS.NO (FOTO AV BESTEFAR: MAJA)
 
Jeg har ikke hodet helt over vannet ennå, men lørdag arrangerte vi altså Romerike 6-timers. Nå to døgn etterpå er resultater, reportasje på kondis med lange bildeserier og masse etterpåoppgaver  nesten i boks. Jeg skal oppdatere klubbens hjemmeside i morgen - og da håper jeg også å komme ajour med andre kondis.no-artikler som har måttet vente. Blant annet var jeg en rask tur på Årnes og tok bilder under Dragsjøen Rundt i går.
 
Jeg hadde både løpslederhatten og reporterhatten på Romerike 6-timers - så omtalen på kondis.no var både positiv og omfattende:
Rita imponerte på Romerike 6-timers
 
Omtalen var krydret med over 60 bilder, og i to Picasaalbum som var linket til artikkelen la jeg ut til sammen 350 redigerte bilder. Halvparten var tatt av barnebarnet mitt, Maja - som er en flink og kreativ fotograf. Hun overtok "jobben" som Ole (junior) hadde i fjor.


MAJA'S SELVPORTRETT... ELLERS TOK HUN 1700  BILDER LØPSDAGEN, SÅ SORTERINGS- OG REDIGERINGSJOBBEN VAR ENORM - OG ENDTE MED 191 BILDER SOM JEG LA UT PÅ PICASA


Klikk på bildet nedenfor for å se Maja's bilder:
Romerike 6-timers 2012 Maja's bilder

Klikk på linken nedenfor for å se mine 6-timers bilder:
Romerike 6-timers 2012 Olav's bilder

HER ER ELLEN OG JEG I GANG MED Å MÅLE SLUTTDISTANSEN FOR DELTAGERNE, OG FAR HAR AKKURAT MÅLT DATTERENS DISTANSE OG DET HELE FOREVIGES AV BARNEBARNET... TONE VAR MED PÅ 6-TIMERS FOR 4.ÅR PÅ RAD - TØFF INNSTILLING!

12 dager til UltraBirken
Det er travelt på jobben også, så kveldene blir nok alt for korte den kommende uka. Jeg har ikke rukket å trene siden fredag, men i morgen har jeg en treningsavtale med Gunnar Fæhn - ca 2 timer her i Fenstadmarka. Vi skal begge løpe UltraBrken - og for min del gjelder det å få lagt inn fire halvlange turer (1,5-2 timer) fram til løpet om 12 dager. Nedturen sist fredag skremte meg litt... så jeg er mer enn middels spent på hvordan mage og hæl fungerer i morgen. Forhåpentligvis går det greit i ultraløpsfart...

4 kommentarer:

Kim sa...

Hei Olav.
Takk for en strålende dag på Jessheim! Jobben du legger ned er enorm, og det fører til at man har lyst til å komme tilbake hvert år. Romerike 6-timers har igjen gitt meg årets (ihvertfall sålangt) beste løpsopplevelse, og det gjelder nok mange andre også! Lykke til med din egen løping og kommende løp. Vi sees. Kim

Gammel'n sa...

Takk Kim og gratulerer med kjempefin 2.plass. Nå er det naturlig å sette seg 80 kilometersmål i første omgang, så får du prøve deg på 6-timers dobbelmaraton om ytterligere et par år :-)

Vurderer du å løpe noen av terrengultra'ene også - hvis ikke kan jeg anbefale Halden Ultraintervall som et kjempeartig løp. Du fikk jo trening på intervallultra da du vant "Røde Huset"...

Kim sa...

Hehe, ja, det synes jeg også høres ut som en bra plan:)

Er lysten på å prøve meg på noen av terrengløpene på sikt, ja, men det passet ikke inn i planen i år. Nytt forsøk på 100km i Bergen 20. okt, så blir det 24-timers debut på Bislett. Slenger jeg inn Halden ultraintervall imellom der, så får det holde:)

Gammel'n sa...

Jahaja, jeg hadde ikke lagt merke til at du var påmeldt Bislett 24H.

Med tre løp så tett (20okt - 3nov - 1des) regner jeg med at du bruker september til å legge et solid mengdegrunnlag.

Halden kan du jo ta som en morsom treningsøkt uten å brenne for mye krutt - det er jo bare to uker etter Bergen100.

Deretter får du jo en ny mulighet til en mengdeperiode... 24H går så mye saktere enn f.eks. 100K, så det er ikke farlig å holde stor mengde langt inn mot konkurransen.

Lykke til med en spennede ultraløpshøst, regner med at den hyggelige supportern din følger deg på alle løpene!