lørdag 3. september 2011

Sykler og sykler....

Etter to uker med masse jobbing i tillegg til arrangement av Romerike 6-timers, er jeg nå greit i gang med treninga igjen. Hittil denne uka har det blitt 9:40 og 254 kilometer... og dermed har jeg også passert 6 000 kilometer på sykkel'n så langt i år. Det meste av treninga har vært på trimsykkelen - klemt mellom jobb og idrettsoppgaver, kombinert med sport på TV.

Gjennom sommeren har det ikke skjedd noe med magen, den er hverken bedre eller verre - og definitivt ikke klar for løping. Jeg er nå klar for å intensivere jakten på hva som feiler meg...  Samtidig trenger jeg noen nye utfordringer, slik at treninga ikke blir så monoton med utelukkende sykling. Jeg er nemlig ikke 100% sikker på at magen aksepterer skigåing til vinteren.

2/3 triatlet?
Jeg vurderer å begynne med svømming en dag i uka og lære meg crawl. Dels for å få variasjon i treninga, dels for å preparere meg for en mulig Ironmankonkurranse før jeg blir alt for gammel. Snakket med Stein Frode her om dagen som skal gi meg den aller første innføringa i crawlens verden. Målet er å stille opp i en triatlonkonkurranse allerede førstkommende sommer, i verste fall med mål om å fullføre svømming/sykling for deretter å bryte før løpinga.

Fint å ha et mål
Løping og ultradistanse har likevel prioritet når jeg blir løpbar igjen.... men jeg vil altså gjerne ha én Ironman i beltet. Realistisk? Kanskje - kanskje ikke, men det er fint å ha noen mål !
1: Ironman uten løpedelen.
2: Full Ironman
3: Ultraløp med fokus på terrengløpene.

1 kommentar:

Anne-Brit sa...

Du står jammen på, Olav! Imponerende!