fredag 25. juni 2010

Vel overstått Kristins Runde


Her overrekker jeg vinnerpokalen til Runar Gilberg

Det ble ingen Kristins Runde på meg i år - som deltager. Dermed fikk jeg bedre tid til arrangøroppgavene, og det var kanskje like bra. Med dobbelt så stor deltagelse som de foregående årene var oppgavene omfattende nok.

Bildet: Kristins mann passet på meg ved oppstigninga til Helgehaugen.

Totalt mislykket runde dagen før
Dagen før kjørte jeg til startområdet ved Mylla for å sykle/jogge hele løypa på egenhånd, som en tur og for å sjekke merkingen som var satt ut av Gunnar de to dagene før. Mye gikk galt for meg denne dagen; Jeg glemte merkespray hjemme - altså ingen mulighet til å korrigerere merking hvis behov. Jeg reiste hjemmefra i sol og varmt vær, med shorts/singlet - og kom fram til Mylla i 8 grader og regnvær.

Jeg fant fram klærne jeg skulle ha på etter turen, og startet likevel runden med en viss optimisme mtp å fullføre. Selv med overtrekkstøyet var det veldig kaldt å sykle i duskregn og kraftig vind. Det var greiere å gå/jogge opp på de to første toppene, men vel tilbake på sykkelen holdt jeg på å fryse forderva nok en gang. Jeg måtte bare til Sinnerdalen og posten som skulle plasseres ved 24 km, men etter å ha syklet og gått/jogget det siste stykket dit, var det korteste vei tilbake til Mylla igjen.

Kristins Runde
Løpsdagen var det tidlig avgårde til Mylla på nytt, og med 4 timer nattesøvn for 3. natt på rad. Smal i øya, litt skuffet over fortsatt gråvær med byger, men likevel med forventninger om en fin dag.

52 deltagere + et antall supportere, et 10-talls medhjelpere og en hel del sauer bidro til en fin dag i de dype skoger. Det ble en del feilløping på flere deltagere, men ellers tror jeg alt gikk veldig bra. Tilbakemeldingene etterpå har i alle fall vært veldig positive. 51 av de 52 deltagerne fullførte, været bedret seg utover ettermiddagen og når sistemann gikk i mål kl 22:10 på kvelden hadde det vært sol i mange timer.

Bildet: Kenneth er i mål som sistemann, glad og fornøyd - og ikke minst takknemlig for at sluttsyklist Gunnar oppmuntret han i timesvis. KR handler like mye om sistemann i mål som første løper i mål.

Det hadde vært en særdeles hyggelig dag med tidligere og nye venner, både de som var arrangører og de som deltok i løpet (og de som var begge deler).

Les omtalen jeg la ut på kondis.no: HER
KRs hjemmeside ligger det link til flere av deltagernes blogginnlegg etter løpet


Her er jeg sammen med en av de flinke medhjelperne denne dagen, Julie Stjern. Hun har nettopp mottatt Hytteplanken for 2009.

I omtalen og bildetekstene på kondis.no har jeg vel fått med alt det viktigste om løpet. Dagene etter fikk jeg gjort ferdig alt etterarbeid, og også startet planlegginga av neste Kristins Runde; 25.juni 2011. Jeg har noen tanker om forbedringer, ikke minst annen type merking.

Jeg er heller ikke helt fornøyd med arenaen noen av de tre første årene, så jeg vil diskutere et nytt startsted med de andre i klubben (dersom jeg får positivt svar på en henvendelse jeg har sendt). Det blir i tilfelle fjerde år med nytt startsted, men det får heller være slik dersom fordelene er åpenbare. Det dreier seg om overnatting, tilgang til innendørs lokale løpsdagen, tilgang til strøm, arenaomgivelser, toaletter.

Ingen kommentarer: