søndag 29. november 2009

Romerike Ultraløperklubb; møte og fellestrening

Romerike Ultraløperklubb ble etablert i januar 2009. En svært liten løpsklubb målt i medlemmer, litt bedre stilt med tanke på aktive løpere og mye bedre stilt med tanke på medlemmenes tilbakelagte kilometre i trening og konkurranse. 20 av 23 medlemmer har løpt minst ett ultraløp i år.

Selv med litt sykdomsforfall møtte nesten halvparten av medlemmene opp på samlingen som vi arrangerte på Lysaker. Viktigste poster på programmet var status for våre to løpsarrangementer, Kristins Runde og Romerike 6-timers.

Påmeldingen til Kristins Runde 19.juni er allerede på nivå med deltagertallet de to første årene. Vi tror derfor på at taket på 50 deltagere nås i løpet av våren.

Når det gjelder Romerike 6-timers (tidligere Eidsvoll 6-timers) har vi store ambisjoner når vi nå overtar løpet etter Spiridon LLL. Kombinasjonen 6-timers og 1-timers løp håper vi skal trekke mellom 150 og 250 deltagere til Fedrelandet stadion i Fet. Innbydelsen skal være klar før nyttår og påmeldingen åpner ca 15.januar.

Et hyggelig klubbmøte (det første i klubbens historie etter stiftelsesmøtet) ble etterfulgt av den første rene klubbtreningen - der 7 av oss løp 100 minutter rundt omkring på Snarøya, blant annet i Fornebuparken.