mandag 26. januar 2009

Treg start

Det er drøye to uker siden Århus 24-timers og det har hart to uker med mest hosting og lite trening. Jeg ble forkjølet samme dag jeg kom hjem fra Danmark - og det var en kraftig forkjølelse som holdt meg vekk fra trening i 9 dager. De første av disse dagene ville jeg vel uansett hvilt, så jeg tapte ikke så mye trening på det.

Løpet i Århus var siste ultraløp i Ull/Kisa-drakt. Heretter løper jeg for den nystartede ultraløperklubben Team UltraRomerike.

Verre enn at jeg sto over en uke med forkjølelse er det at jeg knapt nok har kommet i gang med treninga denne andre uka heller. Jeg sliter med tørrhoste, og med ett eneste unntak har det bare blitt korte joggeturer på mølla i kjeller'n, kun 51 km på 7 dagers trening. Bena og kroppen kjennes OK ut, men jeg vil ikke presse meg mer før hosten er bedre.

Dermed brenner det et blått lys for deltagelse i Vasaloppet. Jeg holder muligheten åpen (er jo påmeldt), men mest sannsynlig retter jeg blikket direkte mot neste utfordring i stedet; TEC 100 miles.

Den siste uka har jeg fått unna en hel del planlegging rundt årets Kristin Runde, hvor innbydelsen nå er klar. Samlebrosjyra for Norske Ultraløp 2009 ble jeg også ferdig med i kveld, den inneholder 9 fine utfordringer hvor jeg selv planlegger å være med på hele 7 av dem.


Kristins Runde hjemmeside:
http://www.kondis.no/Romerike/index.php?aid=68905&k

Ingen kommentarer: