lørdag 9. februar 2013

Fra Idrettsvegen 1 til Brulia 22


Islagt Vorma sett fra stuevinduet i dag morges....

Jeg trodde ikke det var mulig, men med facit i hånd er det klart at jeg ikke har trent på 21 dager! Jeg har ikke vært skadet, jeg har ikke vært syk - men jeg har flyttet.

Dette er det lengste treningsoppholdet siden 1977, men det har vært i høyeste grad et frivillig opphold. Det er en fantastisk fin følelse å være 100% ferdig med flyttinga - med absolutt alle detaljer på plass, enten det er snakk om stue eller boder, eller skuffer og skap. Det er bare 7 km fra Fenstad hit til Vormsund Brygge, så det var en kontrollert to-ukers flytting med liten henger og fortløpende klargjøring. Siste uka har gått til total ferdiggjøring. Det har faktisk blitt en hel del fysiske utfordringer også - selv om jeg ikke definerer det som trening.

Dermed er Idrettsvegen 1 som hjemmeadresse historie. Akkurat den adressen vil jeg savne; det er ikke samme schwung over Brulia 22 som er adressen vår her på Vormsund Brygge. Jeg vil også savne treningsrommet og badstua, men ellers har det blitt over forventning flott og praktisk her i den store og fine leiligheten.

Jeg har fått plass til spinningsykkelen på kontoret, og om få minutter blir det et par timer spinning med sport på TV'n. Bak TV'n ser jeg ut mot den islagte Vorma og et strålende vintervær... jeg gleder meg til sommeren og treningssupplement med kano fra gjestebrygga vår.

Herved erklærer jeg min nye treningsverden for åpnet!

4 kommentarer:

Anne-Brit sa...

Så fint å få alt i orden etter at du har flyttet! Da kan du begynne å trene igjen med god samvittighet.

Gammel'n sa...

Ja, nå er jeg så vidt i gang.
Spinning på hjemmekotoret lørdag + søndag :-)

Egentlig var det greit med en skikkelig treningspause, siden jeg har solgt Vasaplassen og plassen i vårens første ultraløp i Stockholm. Dermed var det ikke noe stress med at jeg måtte komme i form til de to utfordringene.

Første "viktige" konkurranse er ikke planlagt før til 26.mai (Vestfold Ultra Challenge). Er nå spent på første løpetur i kveld.

Unknown sa...

Gratulerer med det nye hjemme. Og jeg kan godt forstå hvorfor du likte den gamle adressen bedre, det var liksom litt mer "klang" over akkurat dét navnet ;)

Gammel'n sa...

Takk, det blir fint her selv uten Idrettsadressen :-)
Nå har jeg også kommet i gang med treninga igjen, først 2 dager med sykling, deretter løping på mølle i går.