onsdag 10. mars 2010

Guttetur for 11.år på radHytteturen til Nordseter sammen med Jan, Rolf og Vidar fra Fenstad er blitt en tradisjon, en fin tradisjon der årets tur var det 11.året. Hva dreier det seg om; Godt kameratskap, skiturer, øl, faun, jägermeister, kortspill, sladder og skryt.

Sjøl går jeg gjerne litt lenger skiturer enn de andre, en fin anledning til å legge inn 100 kilometer i supre skiløyper. Akkurat i år var jeg sliten etter flyttesjau (junior) forrige uke, og endre opp med bare 2 turer på litt over 50 km til sammen. Søndagstreninga tok jeg etter hjemkomst.

Lørdagsturen fra hytta på Nordseter over til "Låven" på Sjusjøen hadde jeg bestemt å ta sammen med de andre. Det ble bare nesten...
Underveis dro jeg litt i forkant for å se etter hytta til Aslak - som skulle ligge i nærheten av løypa. Hytta fant jeg, kanskje det blir tur dit senere sammen med min Lillestrømske venn fra Gryllefjord. Men... gutta på tur fant jeg ikke igjen.

En av gutta hadde en dårlig dag og snudde, de andre to klarte å gå en annen løype enn meg. Jeg sto der utafor Låven et kvarters tid og så misunnelig på de som tok seg et ølglass i solsteika utafor, deretter snudde jeg for å se etter de andre. Jeg så ingen før jeg var tilbake på hytta, og de to luringene som valgte en "omvei" til Låven kom en drøy time senere etter å ha kost seg i nettopp den solveggen der jeg hadde ventet.

Nåja, jeg fikk min revansj i første runde av "Amerikaner" - (og tapte suverent i den neste). Det var i det hele tatt en fin frihelg, og med såpass lite trening fikk jeg også ladet batteriene skikkelig. Snømåkinga på terassen etter hjemkomst gikk som en lek, det samme med en time på trimsykkeln.

Fra fredagens tur i Birkebeinerløypa, her fra Midtfjellet.

Joda, jeg fant hytta til Aslak - men det var ingen "hjemme".

1 kommentar:

Aslak sa...

Flott hytte du fant Olav..Var ikke hjemme før kl 18