torsdag 16. desember 2010

Det tar nok lenger tid...


Det er ikke lenger mulig å tro på julenissen, til det er jeg for gammel og har sett for mye bak skjegget. Slik er det også med treningstilstanden min og muligheten til å være tilbake som ultraløper allerede til våren (TEC 100 miles i april). TEC ligger i løpslista mi fortsatt, men absolutt senest etter sydenturen (10.-24.januar) må jeg besteme meg; jeg tror det blir "inte TEC".

Løp i dag "dobbel dose" på mølla, dvs 1 time, og det likte hverken magen eller hælen selv om det bare gikk i 6 min/km fart. Dermed stresser jeg ikke løpinga mer den neste perioden, og går heller over til alternativ trening og mye mer mengde. Det betyr masse sykling og skigåing i juleferien som starter allerede 22.desember (kun 3 arbeidsdager igjen i år).

Med unntak av to julebordsdager blir det altså mengdetrening de neste 10 dagene før jeg igjen tester benet og magen på tredemølla. I mellomtiden har jeg kanskje kommet i gang med behandling hos fysioterapeut eller naprapat (?). At trykksmertene fra hælen fortsatt er betydelige skuffer meg mest... så det er hovedgrunnen til at jeg tar en løpepause.

Nå er'e jul igjen... og i jula er'e morro
Av hyggeligere ting er det snart jul og noen dagers besøk av junior, det er familiegrøtfest på Nordli gård på Lørenskog søndag, det er julebord med Sten og andre løpervenner i morra (Kampen Bistro) og julebord med Romerike Ultraløperklubb mandag (Lorry).

3 kommentarer:

Anne-Brit sa...

Du får tenke enda mer langsiktig da, Olav. Det virker som du likevel holder motet oppe, så bare stå på!

Gammel'n sa...

Jada, jeg tar den tiden jeg trenger. Dersom jeg må ta lang løpetause, så tar jeg lang løpepause. Så lenge jeg kan gjøre andre ting er jo ikke det noe stort problem... mer et savn.
God jul til deg og Bjarne...

Anne-Brit sa...

Takk for det, Olav. God jul til deg og dine også.