lørdag 25. desember 2010

Nissen... mye mat og litt trim.

Den enøyde nissen er klar for en tur med sleden til julekveldens nisseoppdrag i går kveld...

Puhhh.. første del av jula's etegilde er overstått, med julemiddag i går og julebrunch i dag. Det skal mye trening til for å ta igjen for dette, men jeg vil likevel ikke unnvære jula's luksusinntak av mat og andre godsaker.

Nå er jeg klar for et par timer på trimsykkelen også i dag... med sportskavalkader på NRK2 som tidtrøyte. I går supplerte jeg med en halvtimes styrketrening, mens løpinga må vente enda et par dager.

Nissen får klem av Daniel (7)... Sjøl kom jeg litt for sent til min unge nevø for å se nissen med egne øyne. Etter julemiddag hjemme i Idrettsvegen var vi på hyggelig juleselskap med masse pakker hos broder Knut og familien litt lenger nord i Fenstad.

Nå har også lillegutt flyttet langt hjemmefra (Kristiansund), men da er det jo desto mer hyggelig når han tar fly hjem til mamsen og papsen.

2 kommentarer:

quies sa...

Jeg ønsker deg noen gode romjulsdager. Selv om jeg ikke skriver så mange kommentarer, leser jeg bloggen din flittig.

Du har en inspirerende og fin blogg.

Gammel'n sa...

Tusen takk, Stifinneren. Det er veldig hyggelig med slike tilbakemeldinger - spesielt i en periode jeg ikke får løpt de lange turene, tatt de fine skiturene osv som jeg vanligvis har gjort på denne tiden av året.
Det er ikke lett å skrive inspirerende i en periode med skader, men det jeg i alle fall prøver å formidle er godt humør og optimisme...
Ha en fortsatt fin jul, og et godt og inspirerende nytt år i 2011.