fredag 2. juli 2010

Dette gikk visst bra

Operasjonsbenk, snill mann i grønn legefrakk med munnbind og engangshansker, sprøyte med lang spiss og bedøvende innhold, skalpell og pinnsett og annet graveredskap.

Etter 45 minutter hos Odd Arne Daljord (bildet) på NIMI (Klinikk24) var det hele over, akhillessporen på ca 15x10x3mm var fjernet, 6 sting hadde lukket såret, hælen var bandasjert og 9200 kroner hadde byttet eier.

Daljord var veldig fornøyd med inngrepet.Han plukket ut en brusklignende spore på ca 1,5 x 1 cm som var løs der inne i hælen og forårsaket smerten. Nå ble også årsaksforholdet tydeligere: Akhillessporen er noe som har utviklet seg gjennom mange år, men smertene kom først når denne brakk/løsnet i august i fjor. Ville ikke blitt smertefri uten å fjerne fremmedlegemet.

Jeg ble sendt hjem med krykker, Voltaren og Pinex Forte samt en gjensydd og bandasjert hæl. Lokalbedøvelsen skulle gi seg etter 6-7 timer, men det er først nå etter 14 timer jeg såvidt kan kjenne noe... de lovede smertene kommer vel i natt eller i morra tenker jeg (?).

Voltaren og Pinex Forte er inntil nå ukjente preparater for en som nesten aldri tar en tablett....

Skal ta stingene om 10 dager, deretter starter jeg opptrening... kan da trene ganske normalt med det samme, men vil nok halvblande med sykkel og rulleski den første måneden.

Ingen kommentarer: