onsdag 30. juni 2010

Mens jeg venter….

Mens jeg venter på operasjon 2.juli har jeg kommet totalt ut av normal treningsmodus. Finner ingen åpnenbar motivasjon til å trene i forkant av et lengre treningsopphold og påfølgende forsiktig opptrening.

Uansett har jeg jo hatt det travelt med først Kristins Runde og deretter Else’s 60-årsfeiring. Har også nok av andre oppgaver jeg kan få jobbet med – og dermed redusert på haugen med ”oppgaver på vent”.

Har ellers så smått gjort meg noen tanker om å strukturere treninga bedre, når jeg starter opp etter ferien. Før jeg begynte med ultraløpinga i 2005 hadde jeg ganske bra strukur i treningsarbeidet, men gradvis har det blitt mer og mer ad hoc… Jeg får avsette en feriedag til planlegging”.

Gamal kjæring
Sist lørdag hadde vi et hyggelig 60-årslag for madammen, som forøvrig fylte 60 år i går. At festen var tre dager tidligere hadde én eneste årsak; jeg skulle ikke – som toastmaster – få raljere med følgende påstand ”nå blir altså du 61 år, mens jeg bare er 59 år, huff så gamal kjæring”. Tilsvarende blødme blir hun tradisjonelt servert hvert eneste år…


Noen bildeminner fra festen på "Nesten"

4 kommentarer:

Anne-Brit sa...

Da får du ha lykke til med operasjonen i morgen, Olav. Håper du er fort på beina igjen, ellers blir du vel litt rastløs!

Gammel'n sa...

Takk, Anne-Brit.
Det skal bli OK å få orden på hælen, men rastløs blir jeg ikke.
Jeg er flink til å skru av/på brytere.
Nå er treningsbryteren av mens andre brytere er på mer enn ellers. Jeg har alltid nok å henge fingrene i....

Vær forsiktig med akhillesplagene dine... før det blir mer alvorlig. Ser at du går til naprapat, og de fikser jo det meste :-)

Ha en fin sommer.... sjøl skal jeg er par uker nordover til Vesterålen og Lofoten.

Gooner sa...

Hei
Du får ha lykke til i morgen Olav.
Får håpe att du er raskt tilbake i joggeskoene.
Kan ikke tenke meg noe andre enn deg, som fortjener noen smerte frie treninger og ultra løp nå, du har du slitt lenge.
Du er flink til og trene alternativt, så dette går nok bra.
LYKKE TIL

Gammel'n sa...

Takk for det, Sten Gunnar.
Da er det jo inspirerende å se hvor raskt du kom tilbake i god form - etter hælsmerter mye verre enn de jeg har opplevd. Du slapp operasjon, men hadde tøff behandling ellers.

Skal vurdere han mirakeldoktor'n din neste gang jeg sliter med en skade.