tirsdag 13. juli 2010

Ferievær og avreise til LofotenDa er jeg bare en god natts søvn unna ferieturen til Lofoten - via Kystriksveien. Og i natt kom ferieværet... med noe av det verste tordenværet jeg har opplevd - fulgt oppå av noen skikkelige regnskyll på dagen i dag.

Gresset som er lengre enn langt og hekken som snart stenger for all sikt på hele boligfeltet... det får vente til jeg kommer hjem om et par uker. Det kommer til å bli en lang og slitsom treningsøkt.

Apropos trening; de tre siste dagene har jeg såvidt startet opp igjen etter 3 ukers opphold. Kun 30 min hver av dagene på trimsykkel'n i treningsrommet, men det er jo en start. Tar med terrengsykkelen på ferieturen, og satser på å sykle en tur hver dag fram til operasjonssåret ikke blir irritert av hælkappa... da blir det løping.

De siste ukene har jeg forresten kommet bra ajour med forberedelsene til Romerike 6-timers, og dette får også hovedfokus i fritida etter hjemkomst fra Lofoten.

Men først opplasting i V70'n og transport til Steinkjer i morra, deretter Kystriksveien til Sandnessjøen torsdag og videre til Bodø fredag.
Lørdag går turen til Kabelvåg i Lofoten der vi har booket oss inn fire netter på Lofoten Turist- og Rorbusenter (Ørsvågvær Hotell). Det blir lettvintløsninger med hotellovernattinger hele ferien, og siste uka planlegger vi etter at vi er framme i Lofoten.

2 kommentarer:

K2 sa...

Ha en trevlig semesterresa! :-)

LL sa...

Jag är sjukt avundsjuk på dig! Jag skulle också vilja åka till Lofoten! Ha det så himla bra!