onsdag 14. oktober 2009

Fra babyjogger til tohjuling til… ultraløper?

Den skal tidlig krøkes som god et-eller-annet-skal bli… og hva er da passende introduksjon fra ettårsalderen for en kommende ultraløper?
F.eks. 3-milstur i joggevogn som to-åring – lang og fin test på tålmodigheten!
...eller 1,5 times kveldstur på sykkel som 5-åring – bra test på utholdenhet!


Nåja, det er kanskje litt i tidligste laget å si at Ole Henrik Hytjanstorp er en kommende ultraløper, oddsen er vel mildt sagt ganske små med alle de tilbudene og mulighetene han vil møte senere i livet.
Men, at han allerede har tålmodighet og utholdenhet viser han stadig vekk – som i kveld da han var ledsager for pappa og undertegnede på en 1,5 times løpetur. Ole Henrik syklende litt foran – eller litt bak – Bjørn og jeg joggende og skravlende som om vi ikke skulle ha sett hverandre på flere år. Før han lærte å sykle var det løpeturer på opptil 3 mil med joggevogn, men en tålmodig Ole Henrik i vogna.

Hva det ender med vet ingen, men at det er fullt mulig å kombinere trening og samvær med barn er hevet over tvil. Om 5-åringen på Råholt må lures med på tur? Gjett!
Jeg er klar for flere turer Ole Henrik, bare si fra.

(klikk for større bilde)
På det første bildet er Ole Henrik med oss på en langtur i Sessvollmoenområdet i 2006, på det neste bildet har han fått ny sykkel tidligere i år, deretter et bilde tatt før dagens tur (der jeg tyvlåner sykkelen) og til slutt et bilde fra en tur ved Jessheim (delvis i terreng) i sommer.

3 kommentarer:

Espen sa...

Har absolutt trua på at dette er en kommende ultraløper. Ikke bare er han tålmodig, men jeg tror han har litt interesse også!

Han har jo vært med Bjørn på mange av de turene som Bjørn har dokumentert på kondisforumet, hvor de reiser ut for å ta bilder av andre ultraløpere på eventyr. :)

Så forresten Romerike Ultra klærne LIVE i dag for første gang under Sognsvann Rundt Medsols. Må si jeg liker outfittet.

Er litt usikker på hvem løpern var, dro nemlig ikke kjensel på han og tror ikke jeg har sett ansiktet hans før.

Gammel'n sa...

Den du så i Romerike Ultraløperklubbs drakt i går må være Oddvar Røsten. Han er den eneste av "våre" på resultatlista fra i går. Oddvar er såvidt i gang igjen etter nesten ett år vekk fra løping pga skade...

Espen sa...

Ahh okai!
Navnet var kjent, bare visste ikke hvilket ansikt som tilhørte navnet!

Da jeg lærte jeg noe nytt i dag også!