søndag 11. oktober 2009

Trailrunner feiret på 60-årsdagen


Norges mestløpende ultraløper i ikke-nordiske omgivelser fylte 60 år 12.september. I går ble Gunnar Trailrunner Fæhn feiret i helnorske og antikvariske omgivelser på Nesten (Nesti) gård ikke langt fra hjemstedet hans på Algarheim.

Blant gjestene var det ikke mange ultraløpere - faktisk bare en eneste en i tillegg til Gunnar selv, men det var likevel tydelig fokus på anestesilegens store hobby de seneste årene. En flott kveld - først og fremst regissert av Gunnars fem kvinner (Aase Brit og de fire døtrene) - med mye fin underholdning og stort kaloriinntak.

Om han nå legger opp som ultraløper? Nånei.... han har et 100 miles løp på programmet i Arizona i november, han løpet TEC 100 miles i Stockholm i april (der jeg også skal være med), har har planer om et nytt eventyr på et fjernt kontinent og selvsagt løper han "sitt eget" Kristins Runde. Det var en av gjestene som mente han snart måtte være kandidat for besøk hos Skavlan... ingen dum idé.

Dessuten håper jeg Gunnar setter av tid til mange flere løpeturer med meg i terrenget ut fra hjemmet hans på Algarheim eller fra meg her i Fenstad.

Ingen kommentarer: