fredag 13. november 2009

Thorkildsen, Nymark og Engen

Andreas Thorkildsen, Trond Nymark og Olav Engen - hva har de til felles? En gullvinner i siste VM i friidrett, en sølvvinner fra samme mesterskap, og en hvafornoe.... gammel ultraløper!?

Sånn til vanlig er det nok vanskelig å finne likhetstrekk, men i siste nummer av bladet "Friidrett" var altså VM-medaljørene og gamle meg blant de som fikk mest spalteplass. Det var Kristin Roset i SportMedia som hadde brukt mye av artikkelen fra Birkebeinerløpets program (der jeg fikk et stort oppslag i forbindelse med første utgave av UltraBirken) - og nå altså 2 sider i bladet Friidrett.

Morsomt å bli profilert, og ikke minst morsomt at det skrives stadig mer om ultraløping i ulike medier. Senest i går og i dag har jeg vært i kontakt med Finansavisen (!!!) som skal lage en sak på ultraløping - så det er ikke bare sportspressen som er interessert i fenomenet med den sterkt økende interessen for tøffe utfordringer, og ønsket om å teste seg selv utover de vanligste grensene.

Ultrasporten blir nok aldri børsnotert, men hadde det skjedd ville det vært en trygg aksje å satse på nå... det går bare oppover !Klikk på bildene for lesbar størrelse:

6 kommentarer:

Espen sa...

Utrolig kult!
Det nederste bildet går ikke an å trykke på så jeg får ikke lest ferdig. Kanskje noe som kan fikses? :)

ultrafrykholm sa...

Bra artikkel og det store bildet var da en meget bra illustrasjon:-)

Gammel'n sa...

hehe... takk begge.

Har fiksa det siste bildet - nå skal det bli stort når du klikker på det.

Espen sa...

haha.. 10 kopper kaffe med sukker? .. Dæven, det var litt.

Jon Harald Berge sa...

Veldig bra! Kjøp Finansavisen i dag ;-)

Gammel'n sa...

Yepp, jeg skal kjøpe avisa og har tipset andre også. Det blir aldri for mye presseomtale :-)

Blir hyggelig å treffes på nattmaraton i morgen, regner med at både Gjermund og Morten kjører med deg. Ser ut til at vi blir 10+