mandag 23. november 2009

Innholdsrike dager

Helgen vi har bak oss var av det hektiske, men like fullt veldig hyggelige slaget.
Atter en visning torsdag kveld var jeg involvert i en budrunde på et flott hus på Styri dagen etter – sammen med Rikke og Ole. Dette var på mage måter drømmehuset deres (selv om de har fint hus nå også) og det endte altså med tilslag og en fin start på helgen. Dermed blir det mindre enn 10 minutter mellom oss, det er jo positivt. Det er heller ikke noe minus at en sti jeg trener mye på går rett forbi huset som ligger i skogkanten.

Huset er større enn bildene gir inntrykk av, og i tillegg er det dobbel garasje med bod i bakkant og loft over hele.

Fredagsnatten var altså viet til nattmaraton på Jessheim stadion, se forrige bloggsak.

Lørdag var det tid for Vinterkarusell på Sørum, ikke som deltager men som fotograf og reporter for kondis.no. Det er utrolig morsomt å komme på disse løpene der jeg kjenner minst halvparten av de over 200 løperne – og stadig blir kjent med nye mennesker. Det blir selvsagt mye juging og skryt når jeg treffer kjentfolk, men først og fremst er det moro bare å treffe folk. Det morsomme med å legge ut omtale, resultater og ikke minst bilder etterpå er vissheten om at mange setter stor pris på dette. Det hendler ikke mest om kvalitet på bildene eller en skarp penn, men mest det å ta vare på minnene / øyeblikket.

Ofte er det jeg som løper og Bjørn som tar bilder, i dag var det motsatt. Bjørn tok som lovet teten fram til der jeg sto...

Lørdagskvelden var det klart for helgens utskeielse, dobbelt 50-årslag på et lokkale på Vormsund. Det var Mai Brit og samboer Knut som sammen feiret 100 år, med et 50 talls gjester på 50 kvadratmeter og med 5 manns band på scenen og høytalere beregnet på et ti ganger så stort lokale. Det ble en ny nattmaraton, denne gang på dansegulvet – og det som ellers hører til når det er fest på landet….

iPhone uten blits gir ikke skarpe bilder, men stemingen kommer jo fram. Vi ser Knut som ønsker velkommen, Mai Brit som danser på bordet, litt av bandet og et overfylt dansegulv.

Jeg har mistet oversikten på alle årets 50-årslag, 60-årslag, bryllup, konfirmasjon+++ og ”feståret” er ennå ikke slutt: Det er dobbelt bursdalag førstkommende helg (datter og barnebarn), det er julebord med 6 vennepar helgen deretter og åtter dagers Tenerife-ferie en uke etter det igjen, og så er det julekveld og så er det romjul og så er det nyttårsaften.

May Brit og eller orkester

Sønda’n? Sov lenge, av en eller annen grunn litt småuggen i hodet, men jeg ble helt bra igjen etter at Northug moset russeren i spurten. Så var det tid for skriving og utlegging av bilder på kondis.no – en tidkrevende sak, men det er i høyeste grad frivillig! Og dermed var den helgen historie - en god historie!

2 kommentarer:

Espen sa...

Herlig bilde av Bjørn.
Spesielt det nederst til venstre tipper jeg er tatt rett før mål?

Gammel'n sa...

Yepp, 150 meter før mål, legger seg over i svingen. Bra å lese at foten din er bedre allerede !