mandag 2. desember 2013

Et par runder på Golfbanen

Rommen Golfpark

Det påstås at en runde på golfbanen tar noen timer.... det må jo bare være skryt (?) Jeg brukte så vidt over 20 minutter rundt hele Rommern Golfpark i Vormsund i dag!

OK da, det er kanskje forskjell på å slå seg gjennom alle 18 hullene med golfball, køller, venting på med- og motspillere, krangling med rough og bunker -  og det å løpe 3,5 kilometer i ytterkant av golfanlegget. Faktum er vel at jeg kan rekke å løpe en ultradistanse på den tiden det for noen tar å komme seg gjennom banen en travel dag.

Okke som er, nå har golfspillerne tar vinterpause, golfparken ligger der innbydende og snøfri og skriker etter joggesko som tasser rundt på det frostharde underlaget. Jeg kan ikke annet enn si jatakk.... 2 min fra leiligheten ligger golfbanen der og uten risiko for knallharde golfballer i hodet kan jeg legge kveldsturene til fairwayen uten å bli jaget av verken golfspillere, golfballer eller greenkeeper'n.


Jeg har jo bare bodd her siden februar, og den vårblaute banen var ikke like aktuell å løpe på - det ville nok ikke vært helt populært heller. Tidligere har jeg krysset banen på veg til "Arnestadskogen", men nå har jeg altså etablert en løpsrunde i ytterkant av banen;  3,5 km med 29 høydemeter som jeg sikkert kommer til å løpe en del i den mørke årstiden når jeg ikke får trent på dagtid, og helt til det blir for mye snø og i stedet skiløyper på golfbanen.

Ingen kommentarer: