fredag 11. februar 2011

Skijegerturen utsatt én dag

Værprognosen for helgen er glimrende...kaldt - men flott.

Det kom enda mer snø enn forventet i går og i natt. Reidun og jeg vurderer det da som veldig fordelaktig med en skilørdag og masse folk i løypene, før vi legger ut på langturen vår i Østmarka. Vi er litt redd det kunne blitt mye snøpulsing dersom vi hadde startet turen lørdag morgen. Starten blir altså søndag kl 07:00. Værprognosen for begge dagene er strålende vær med sol fra skyfri himmel, så godt som vindstille - men noe kaldt fra morgenen av. Litt mindre kaldt søndag enn lørdag var også et lodd i favør søndagen.

Vi diskuterte oss også fram til en løypeendring i starten og slutten som gjør at det blir en rundtur innom de 15 Skijegerpostene i stedet for ulikt start-/målpunkt. Start/mål blir i Losby, og vi snur runden slik at vi starter i grålysninga opp Veslevannsdalen (sikkert løst og kavete) og avslutter i "dreperbakken" ned mot Skulerud og jordeløypene videre til Losby i skumring/mørke.

Dermed blir det en skitur på ca to timer her i Fenstad i morgen som "oppvarming" til søndens ultratur.
Tidligere denne uka har det blitt 4 sykkeløkter (2 intervall), en skitur og en styrkeøkt. Jeg har også hatt to omfattende snømåkingsøkter denne uka. Det interessante med disse er at det går mye lettere enn med snømåkinga i fjor, og det må være et resultat av styrketreninga...(?)

Ingen kommentarer: