tirsdag 29. mai 2012

Ellingsjøen Rundt

Min nye treningsvenn "Lilo".... Jeg må nok låne'n på noen turer i blant når Lilo og junior flytter for seg selv igjen.

En av mine absolutte yndlingstreningsrunder er "Ellingsjøen Rundt", gjerne kombinert med løping i andre deler av Fenstadmarka. På videoen nedenfor kan man få et inntrykk av hvor fint det er. Kveldsturen sammen med "Lilo" i dag ble 40 minutter i joggefart - og magen oppfører seg stadig bedre på disse korte turene (men har noe irritasjon i bekkenet utover kvelden og neste dag). Annenhver dag jogging altså - noe som likevel er en gedigen opptur i forhold til hele 2011.

Jeg jogger heller 40 min i terrenget enn sykler 2-3 timer langs landeveien. Mindre trening, men et skritt på riktig vei; ... jeg vil løpe laaaaangt igjen...

Jeg var forøvrig til årlig helsesjekk i dag (hos "Birkebeinerlegen" min). Alt medisinsk var helt greit med Gammel'n, men vi snakket en del om bekken-/ lyskeplagene. Han skulle sjekke opp litt basert på det jeg sa og de bildene som er tatt, og antydet at "Scintigrafi" kunne avdekke ting vi ikke så på røntgen eller MR. Scintigrafi er en undersøkelse der kroppen tilføres små mengder radioaktive stoffer (isotoper), les mer her.

Video fra dagens joggetur:

2 kommentarer:

Jannicke sa...

Flott terreng, Olav

Gammel'n sa...

Ja, det er fint og annerledes enn Nordmarka. Like lite folk som nord i Marka, men smalere og renere stier.