søndag 31. oktober 2010

I morra forsvinner stinga...

Det er 11 dager siden hæloperasjonen, og nå skal omsider stingene tas... i morra kl 15:30. Det har vært 11 dager med trening de siste 10 av dem... på sykkel og med skistrikk - og mye av det med hyfsad bra intensitet. Illustrasjonen nedenfor viser oppsummert treninga siden mine forrige løpeskritt, i Fredrikstad Maraton for tre uker siden. Den eneste dagen uten trening var den dagen jeg opererte hælen.


I går var jeg på Lørenskog Halvmaraton for å ta bilder og lage en sak til kondis.no. Det var regn og høstgrått, men likevel klar deltagerrekord for halvmaratonløpet - og masse kjentfolk. Veldig hyggelig å menge meg med andre løpere igjen selv om jeg ikke fikk løpt selv. Dagen i dag brukte jeg mange timer på å redigere bilder og klargjøre reportasjen: http://www.kondis.no/monsen-og-brox-til-topps.4835141-141124.html

Bak i feltet her skulle jeg gjerne vært med...

Halvmaratonløpet er første løp i Vinterkarusellen på Romerike. Tanken var at jeg skulle løpt alle ti på én dag, i går, og avsluttet sammen med de andre i Lørenskog Halvmaraton. Nå er dette "ultrastuntet" utsatt til Vinterkaruselløpet på Jessheim i romjula. Jeg gleder meg allerede.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hei Olav,

Håper det gikk greit å ta stingene. Lykke til med opptreningen! Det ligger et flott bilde av deg (og bilder tatt av deg) på bloggen min nå :-)
http://frodemonsen.blogspot.com/2010/10/medaljedryss-til-gjengen-pa-lrenskog.html

Mvh Frode

Gammel'n sa...

Det var da hyggelig, Frode, og det var et fint bilde av Marit og meg. Dere er en hyggelig Follogjeng,det er jo dobbelt så moro å løpe når man har noen å dele gleden med.