torsdag 7. oktober 2010

Klar for Fredrikstadmarka...

Bildet er fra 2009-utgaven av Fredrikstadmarka Rundt...

Jeg har vel ikke blitt så mye klokere hverken med tanke på hæl eller mage de siste fire dagene... men jeg velger fortsatt å være optimist. Det betyr at jeg reiser til Fredrikstad søndag og løper det 20 kilometer lange "Fredrikstadmarka Rundt".  Her er jeg godt kjent fra haugevis av treningsturer på de samme stiene og grusveiene.

Fredrikstadmarka Rundt er et fint terrengløp (halvparten sti og halvparten grusvei/lysløype) som jeg bare har løpt to ganger tidligere, på 1.24.20 i 1988 og 1.30.32 i 2002. Nå har jeg ikke andre mål enn å karre meg under 2 timer... og bedre enn 1.45 blir det uansett ikke.

"Puslete" treningsuke hittil
Men.. jeg trenger litt tøffere trening for å komme tilbake i form. De fire første dagene denne uka har bydd på relativt beskjeden treningsmengde:
Mandag: 30 min på mølla (sent, hentet elgkjøtt i Elverum).
Tirsdag: 35 min inkl intervaller på mølla og 30 min styrketrening tirsdag.
Onsdag: 30 min mølle og 30 min sykkel.
Torsdag: 12 km vei/terreng (5.30/km på vei) i flott høstvær.

Fortsatt usikker...
Hælen ble gradvis bedre utover uka, men etter et feiltråkk i terrenget i dag ble det vondere igjen. Det ser ut til at flatt underlag er best i øyeblikket. Magen er jeg fortsatt litt usikker på; jeg kjenner noe irritasjon, men mindre enn før jeg tok kortisonsprøyta... Jeg venter med å sparre med NIMI før jeg har klarere signaler på hvordan det går med hæl og mage.

Bislett 12-timers
Ellers har jeg vært i planleggingsmøte denne uka med en ny ultraløparrangør som skal arrangere 12-timersløp på Bislett 26.februar. Der håper jeg å få løpt selv.

Bislett 24-timers
Jeg har også bestemt meg for ikke å løpe Bislett 24-timers i slutten av november, det kommer for tidlig for meg. Derimot vil jeg involvere meg noe i arrangementet og ikke minst være med som medhjelper 27.-28.november.

2 kommentarer:

May-Britt Hansen sa...

Det lyder interessant med et 12 timers løb i februar :-)

God bedring med hæl og mave.

Jannicke sa...

Lykke til med løpet i Fredrikstad, Olav