tirsdag 23. juli 2013

Med Gunnar og sauer i Fenstadmarka


Jeg var sliten etter lørdagens ti-toppers tur og gårsdagens to-toppers, men klarte å skrape sammen krefter til en rolig fin langtur med Gunnar i "Olavrunden II" i formiddag. Det var ikke mange vi møtte på turen, det var bare to sauer - men det er kanskje mer fristende for folk flest å være på badestranda enn i skogen nå om dagen.

Det er nesten merkverdig å løpe denne runden uten overhodet å bli bløt på bena. Kontrastene fra fjorårets "våteste noensinne" er enorme, og det er fantastisk fint å løpe i skogen nå.

Det var langt fra samme fart som på forrige ukes testtur og rundepers, men en mye hyggeligere tur med en god venn.

Jørgen-bua, ny gapahuk ved Ellingsjøen.

På dette bildet fra Jørgen-bua ved Ellingssjøen har Gunnar fortsatt telefonen sin. Han hadde en travel dag med mye logistikk innen familien, men i 3 timer (!!) etter løpeturen var han forduftet og etterlyst av "alle". Rett hjem fra løpeturen la han både treningstøy og mobiltelefon i vaskemaskinen - noe telefonen ikke hadde helt sansen for. Dermed ble det ut for å handle ny telefon, i mellomtiden visste ingen hvor han var og etterlysningene haglet
 
Video (57 sek) med herlig stiløping:Uten promotrøye for vårt eget "Kristins Runde" ble det i stedet promotrøya til TT på dagens tur. En av de tre som så denne (Gunnar Fæhn) er allerede påmeldt, og det er vel tvilsomt om sau 1 og sau 2 vil løpe 81 km i Treungen 7.september - eller hva tror du Helge Reinholt?

Resten av dagen: Stort sett slik... på Vormsund Brygge.

Leiligheten er også sommerhytta mi!

Ingen kommentarer: