søndag 30. juni 2013

Morsomt løpsterreng nord på Romeriksssletta


To av de tre timene var i dette ekstremt detaljrike terrenget, resten var på Bergermoen lenger nord.

Den siste langturen før Hornindal Rundt var en ny fin 3-timerstur sammen med Kim Andre. I flott sommervær løp vi i terrenget mellom Trandum, Sessvollmoen og Råholt - det meste av tiden i stimylderet i forsvarets øvingsområde sør for Nordmokorset, resten på Bergermoen og Tærudåsen nærmere Råholt.

Turen startet ved den nedlagte leiren på Trandum, og i kløverenga gjennom Trandumskogen. Her ble nesten 200 fanger henrettet under krigen, de fleste var norske.

Kim får i seg litt ekstra næring etter en times løping.

Jeg hadde (selvsagt) med kart, men vi løp litt på lykke og fromme og valgte stier litt tilfeldig. Det er et åpent fint terreng, flatt med med en del fine småhauger, enormt med smale stier, bredere hestestier og masse Leopardløyper - og veldig fint løpsunderlag. Det er en del år siden jeg bodde på Råholt og trente masse i dette området, det var et herlig gjensyn.

 Akkurat her valgt vi en annen sti i stedet...

På kryss og tvers i mye morsomt terreng

Kun 216 høydemeter på drøye 26 km

6 dager igjen til Hornindal Rundt
Nå blir det bare korte og ganske lette treningsøkter de neste tre dagene før jeg roer'n helt de siste to dagene før årets tøffeste utfordring til nå, 75 km og 5600 høydemeter i fjellene Hornindal Rundt.
Løpets hjemmeside: http://www.hornindalrundt.no

Ingen kommentarer: