søndag 22. juli 2012

Ny fin tur i "Lille Kvennarunden"

ETTER REGN KOMMER SOL. GÅRSDAGENS REGNBUEFOTO  KAN STÅ SOM ILLUSTRASJON PÅ HVORDAN JEG OPPLEVER LØPINGA OM DAGEN.

Fredagens løpetur ble en opptur både fysisk og fordi jeg fant en ny fin treningsrunde. I dag ble turen gjentatt, nå sammen med Lilo - og likevel bare 4 min saktere (1:08 vs 1:04). Det er utrolig oppmuntrende å kunne løpe i vanlig treningsfart - og direkte overraskende at jeg også kan løpe/jogge alle motbakkene. Denne "Lille Kvennarunden" som jeg har valgt å kalle den starter med nesten 150 høydemeter på de 2 første kilometerne, i utgangspunktet alt ennet enn greit for en "superslow starter" som meg.

Med Lilo som følge blir det litt stakkato løping i blant, men hun blir stadig flinkere til å holde jevn fart. I dag ble det riktignok et halvminutt stopp da hun fikk los på et eller annet.

Legg merke til den fine stien på bildet, 70-80% av "Lille Kvennarunden" går på slik fin sti.

ULTRABIRKEN OG NUC
Jeg velger fortsatt å matche skrotten forsiktig, og løper bare annenhver dag ennå en stund. Dagene mellom blir det sykling 1 time eller mer. Selv om løpinga går greit kjenner jeg det litt i lysken etterpå.

Det blir forøvrig en riktig så lang tur onsdag eller torsdag kommende uke. Da skal jeg jogge gjennom hele løypa til UltraBirken, 58 kilometer med første 40 km i fjellterreng - det gleder jeg meg til.

I et nyhetsbrev til NUC-deltagerne i dag ble det også klart at Jannicke legger om andre halvdel av traseen. De første 40 kilometerne til Elgstøa beholdes, resten blir i stor grad som fjorårets avslutning, så da må jeg før eller senere ut og titte på dette også. Det er mye dårlig og lite brukt løype som tas vekk, så slik sett er det greit - og jeg rakk jo å komme på noen inntil nå ukjente steder for meg. At det blir 8 km kortere med ny løype er nok også OK, 82 km på blåstier er en stor nok utfordring.


FRA STUA I OLE'S NYE BOLIG.

GRATULERER MED HUSKJØP, OLE
Før helgen fikk Ole tilslag på en flott rekkehusbolig på Auli. Fra gjesterom i kjelleren hos oss til 3 plan for seg selv på Auli blir en kjekk overgang for junior.

Timingen er bra, for i september må vi starte salgsprosessen for å få solgt huset her... om 7-8 måneder flytter vi til Vormsund Brygge. Da avvikles også treningsrommet, så det er fint at sykling på rulla mer og emr erstattes av løping igjen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

"øvelse gjør mester" sies det, og det samme gjelder nok for sammarbeidet/løpingen mellom dere to også (altså deg og hunden). Når bare den firbeinte forstår hvordan dere skal løpe, sammen, så blir det forhåpentligvis straks mye lettere;)

Gammel'n sa...

Ja, det går jo stadig litt bedre. Men dette er en helt spesielt "surrete" bikkje med dobbel ADHD eller noe slikt :-)

Nå flytter snart junior og bikkja 20 min unna, men det blir sikkert en del turer likevel.

Når jeg tåler vegløping igjen blir det selvsagt enklere.... kanskje til vinteren?