fredag 23. april 2010

Det går bedre nå...

På torsdagens løpetur i Fenstadterrenget tok jeg noen videosnutter, to av dem følger her: Film3_47sek
Film5_56sek

Jeg er sakte på vei tilbake til normal trening, selv om det "bare" har vært fire økter hittil denne uka; To fine terrengturer og to mølleøkter. Dagens mølleøkt var litt forsiktig intervall for å se hvordan hælen taklet en viss fartsøkning - noe som funket utmerket. 10x 2 minutter i litt under 5 min/km fart er ganske så sakte løping, men like fullt raskere enn det jeg har løpt på de få løpeturene hittil i 2010. Det mest positive var at hælen klarte seg fint og var nærmest smertefri resten av kvelden. Terrengturene på en drøy time har også gått greit, så nå øker jeg lengden på de neste turene.

Jeg opprettholder timen til operasjonsvurdering på NIMI om 6 dager, men begynner å tro at dette kanskje kan gå seg til på egen hånd....

Mølleløping er i utgangspunktet kjedelig, men med TV i rommet går tiden raskere. På den nye flatskjermen i treningsrommet har jeg også DVD-spiller. I kveld var det Senkveld og deretter Golden Goal på programmet mens jeg løp intervaller. Høydepunktet var Henrik Elvestad i et Pole Dancing innslag fra Las vegas... da var jeg nær ved å ramle av mølla!

Med vond hæl hadde jeg sett for meg en vår med mest sykling. Nå har hælen heldigvis klart seg bra, for med slike veier som RBs fotograf Trond Henriksen har foreviget er det lite fristende å sykle med smale dekk. De verste sprekkene blir vel tettet ganske snart håper jeg.

2 kommentarer:

Anne-Brit sa...

For et fantastisk fint løpeterreng du har!

Gammel'n sa...

Javisst er det flotte stier her i Fenstad. På de lengste turene må jeg krysse noen våte myrpartier, men det er mye fint furuterreng og smale lite nedslitte stier