fredag 25. juni 2010

Operasjon fredag 2.juli

Ting tar tid....men nå er utredninger og konklusjon klar: Jeg har en stor akhillespore som har knekt to steder. Den blir ikke bra av seg selv. Dermed var også valget enkelt; det var bare å bestille time for operasjon.

Illustrasjonen viser Haglunds hæl, men skadeområdet er det samme.

Jeg har time hos Odd Arne Daljord ved Klinikk24(NIMI) om en uke, 2.juli. Etter at dette ble bekreftet forrige uke har jeg kuttet ut det meste av trening. Jeg har hatt det travelt, og prioitert å komme ajour med både jobb- og private oppgaver. Etter operasjonen må jeg likevel starte forsiktig oppbygging av formen på nytt.

Det skal bli fint å kunne løpe uten smerte i hælen igjen, men samtidig må jeg nok være enda mer på vakt mot nye skumle plager. Kombinasjonen ultraløp og gammel mann er sikkert ikke helt optimal. Det siste løser jeg derved med å innbille meg at jeg IKKE er gammel og ved å si at ultraløp (for meg) bare er jogging. Litt spenmnende blir det å se om magesmertene (hva nå det skyldes) også roer seg i den kommende perioden uten trening.

Planer? Det får vente.
Drømmer? Bli løpsklar til Bislett 24-timers i november, aller senest til TEC 100miles i april.

1 kommentar:

Anne-Brit sa...

Da er du i hvert fall under kyndige hender. Bjarne ble operert der for noen år siden-avrevne leddbånd- som var svært vellykket.