mandag 9. februar 2009

Team UltraRomerike etablert

Bildet viser klubbens første styre: Meg, Frants, Ole Arne og Marit. De første tre fotografert på Kristins Runde 2008, Marit på St Olav Ultra 2008. Alle bildene er tatt av Bjørn Hytjanstorp.

I et lokale under tribunene på ærverdig Bislett ble Team UltraRomerike etablert fredag 6.februar. Undertegnede som initiativtager ble også klubbens første leder - og sammen med meg i det første styret har jeg Frants Mohr, Ole Arne Schlytter og Marit Berg Bjerknes. Vi er 15 formelt innmeldte, men er 18 medlemmer i øyeblikket.

I dag har jeg sendt søknad om innmelding i NFIF via friidrettskretsen og NIF via idrettskretsen. Målet er at vi skal bli godkjent så raskt at alle medlemmene kan løpe for klubben på alle typer løp - også mesterskap - i hele år.

Hjemmeside. logo og profileringstøy er ting som får komme på plass de neste månedene. Det skal bli morsomt å vise seg fram som medlem i Norges første spesialklubb for ultraløpere. Linken er til vår foreløpige hjemmeside: http://www.kondis.no/Romerike/index.php?aid=79807&k=romerike%2Fromerike&mid=

Ingen kommentarer: